Chantal Janzen twijfelt of ze The Voice of Holland nog wil presenteren

Chantal-Janzen-The-Voice

De presentatrice weet ook niet of het programma terugkomt

De beruchte aflevering van BOOS over de misstanden bij The Voice of Holland is nu drie weken geleden online gekomen, en nog steeds zijn er nog veel onduidelijkheden over het programma. Het seizoen is abrupt gestopt en is er ook niet zeker of er nog een toekomst is voor het programma én de presentatoren. Aan RTL Boulevard laat Chantal Janzen weten hoe ze erover denkt. 

Toekomst

De gebeurtenissen bij The Voice of Holland worden nog steeds lang en breed besproken, waaronder bij RTL Boulevard. Presentatrice Chantal Janzen liet zich eerder al uit over de mensen die ‘van de misselijkmakende praktijken bij The Voice afwisten‘, maar nog niet over haar toekomst bij het programma. Hoog tijd om haar aan de tand te voelen, dacht het programma.

‘Nog niet over nagedacht’

Janzen, die sinds 2019 het programma presenteert, is in een interview openhartig over haar carrière bij The Voice of Holland. Zo laat ze weten te twijfelen of ze nog wel terug wil keren bij het volgende seizoen van de talentenjacht. “Ik heb daar eigenlijk nog helemaal niet over nagedacht. Ik denk dat ik net als veel mensen aan het begin denk: oké, ik moet dit even aankijken. Je bekijkt het toch voornamelijk als een buitenstaander.”

Terug op de buis

Nadat bekend werd dat er meerdere personen bij The Voice of Holland grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond, haalde de zender de talentenjacht meteen van de buis. Of het nog terug gaat keren, is voor Janzen ook nog onduidelijk. “Ik heb geen idee. Ik denk ook niet dat ik de persoon ben om daarover te oordelen”, stelt de presentatrice.

Lees ook: Zangeres Do heeft ook ervaringen met Jeroen Rietbergen: ‘Wat hij deed was echt niet oké’

Bron: Story | Beeld: BrunoPress