Chantal uit Married at First Sight maakt de tongen los

We kunnen niet om de extraverte aanstaande bruid heen

Gisteravond was de aftrap van een gloednieuw seizoen Married at First Sight. In de extra lange openingsaflevering maakten we kennis met de eerste kandidaten. Zij geven elkaar het jawoord zonder elkaar ooit te hebben gezien. Ook aanstaande bruid Chantal werd gisteravond aan ons voorgesteld. En zij bleef bij de kijkers niet onopgemerkt.

Married at First Sight Chantal

Chantal is een van de kandidaten die dit seizoen trouwen met een wildvreemde. Volgens de matchmakers van het programma vormt zij een perfect koppel met de vrolijke zanger Henk, die in de eerste aflevering ook aan de kijkers werd geïntroduceerd. In de aankomende afleveringen zien we hoe de twee zich voorbereiden op hun grote dag. Hoewel het seizoen pas net is begonnen, maakt de excentrieke Chantal nu al vele tongen los. Zowel haar uiterlijk als haar opmerkelijke uitspraken zijn het onderwerp van gesprek.

‘Neptieten’ en tattoos

In haar zoektocht naar de perfecte bruidsjurk doet Chantal een opvallende uitspraak. “M’n jurk scheurt. Komt door die neptieten”, grapt ze, tot vermaak van vele Twitteraars. “Je hoeft er niet eens grappen bij te verzinnen”, zo schrijft iemand. Ook de vele tattoos die Chantal heeft, worden uitgebreid besproken. “Oh, wat zonde, al die tattoo’s. Mooie vrouw, maar zal aan elke jurk afbreuk doen”, zo luidt een tweet. Een ander weet zeker: “We gaan nog veel lol beleven met Henk en Chantal. Dat geef ik je op een briefje.”

‘Henkie en Wenkie’

Ook de wenkbrauwen van de blondine zijn de kijkers bepaald niet ontgaan. “Uitgummen die wenkbrauwen”, klinkt het op Twitter. “Wanneer je vergeet je wenkbrauwverf uit te spoelen” en “Henkie en Wenkie”, dollen anderen. Maar ondanks alle grappen, lijkt Chantal over het algemeen wel in de smaak te vallen bij MAFS-fans. “Ik vind Chantal leuk. Hopelijk slaagt het huwelijk”, schrijft iemand. “Ik vind haar nu al leuk. Ben zo benieuwd hoe zij Henk gaat vinden”, besluit een ander.

Lees ook: Mamma Mia!-acteur Stellan Skarsgård hint op een derde musicalfilm

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill