Zo ziet de charmante Billy uit Melrose Place er nu uit

Billy Melrose Place

Hij is geen spat veranderd

Vanaf het moment dat Melrose Place op de buis verscheen, hadden we meteen oog voor de woest aantrekkelijke Jake en de charmante Billy. Grant Show nam de rol van Jake Hanson voor zijn rekening en is momenteel te zien in de Netflix-serie Dynasty, maar hoe gaat het nu met Andrew Shue die de rol van Billy Campbell vertolkte.

Na Melrose place stopte hij al snel met acteren.

Acteercarrière

Voordat Andrew Shue de rol van Billy Campbell in Melrose Place in de wacht sleepte, speelde hij voornamelijk kleine rolletjes in films. Hij speelde maar liefst zes jaar de rol van Billy in de soapserie, in 1998 stapte hij uit de serie. Tot 2007 had Andrew het acteren naast zich neergelegd, maar na negen jaar was hij samen met zijn zus Elisabeth in de film Gracie te zien. Ook zijn broer John en zijn zwager Davis Guggenheim werkten mee aan de film. De film is een eerbetoon aan hun broer William, hij kwam in 1988 om bij een auto-ongeluk. De film is losjes gebaseerd op de jeugd van Elisabeth.

Carrière

Dat Andrew niet meer acteert, betekent niet dat hij stil zit. Samen met zijn goede vriend Michal Sanchez richte hij de non-profitorganisatie Do Something op. Een organisatie die zich inzet om jongeren positief te beïnvloeden in hun gedrag zowel online als offline. Ook zetten de twee vrienden de website CafeMom op.

Privéleven

Andrew Shue datete een tijdje met Melrose Place-collega Courtney Thorne-Smith die de rol van Allison Parker voor haar rekening nam. Daarna kreeg hij een relatie met zijn voormalige agent Jennifer Hageney met wie hij in 1994 trouwde. De twee kregen samen drie zoons: Nathaniel (1996), Aidan (1999) en Wyatt (2004). Het huwelijk liep echter op de klippen in 2008 scheidden de twee van elkaar. Andrew ging niet bij de pakken neerzitten en vond de liefde bij presentatrice Amy Robach. De twee stapten in 2010 in het huwelijksbootje. Amy heeft uit een eerder huwelijk twee dochters. Na drie jaar huwelijk werd er borstkanker bij Amy ontdekt. Door de ziekte werd hun huwelijk op de proef gesteld, maar de twee wisten alle obstakels te overwinnen. Andrew en Amy zijn nu gelukkiger dan ooit en vullen elkaar goed aan.

 

Lees ook: Zo ziet David Silver uit Beverly Hills 90210 er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: OWN, IMDB | Beeld: videostill Melrose Place