Chateau Bijstand-kijkers gaan stuk na hilarische uitspraak van Erica Meiland

Erica Meiland

‘Erica Meiland heeft wel humor’

Hoewel we regelmatig in een deuk liggen om hilarische uitspraken van Martien Meiland is het dit keer de beurt aan Erica Meiland. In Chateau Bijstand krijgt Erica van Maxime de vraag wat voorgaat: haar kleinkind of haar honden. Tot groot plezier van de kijkers geeft Erica daar een bijzonder antwoord op. 

Loveseat voor de honden

In de nieuwste aflevering van Chateau Bijstand is te zien dat Erica en Maxime naar een kringloopwinkel gaan om nieuwe meubels in de wacht te slepen. Erica laat vervolgens haar oog op een loveseat vallen die ze voor haar honden wil hebben. “Die doen we voor de honden!”, roept Erica enthousiast, waarop Maxime reageert: “Ik denk niet dat mensen in de bijstand een loveseat kopen voor hun hond. Dat vind ik heel luxe.” Toch lijkt het erop dat Erica een loveseat van €50 voor de honden wil kopen, ondanks dat Maxime dat wel veel geld vindt.

Kinderwagen

Vervolgens gaan de twee kijken naar kinderwagens. Maxime spot een kinderwagen van €40 die ze eigenlijk wel wil hebben, maar dan kan Erica geen loveseat meer kopen. “Wat gaat voor? Je kleinkind of je honden?”, vraagt Maxime dan ook. “Dat is een moeilijke vraag”, antwoordt Erica tot de grote verbazing van Maxime. “Honden zijn ook belangrijk, maar Vivé is ook best belangrijk.”

Hilarisch

Hoewel Maxime niet verder ingaat op het antwoord van haar moeder doen de Chateau Bijstand-kijkers dat wel op Twitter. “Erica heeft wel humor”, en “Dit blijft op mijn lachspieren werken”, klinkt het dan ook in de reacties.

 

Lees ook: Anouk kreeg flinke ruzie met Peter van der Vorst na The Voice-onthullingen

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress