Chateau Meiland ook in 2020 helemaal volgeboekt

chateau meiland

Wat een prestatie van de Meilandjes! 

Ondanks dat het eerste seizoen al een tijdje van de buis is, blijft de familie Meiland het onderwerp van de dag. Gaat het niet over de Telivizier-Ring nominatie, dan gaat het wel over het tweede seizoen wat alweer bijna op televisie verschijnt. Hoe dan ook, de Meilandjes zijn mega populair en dat blijkt ook uit het aantal boekingen. Chateau Marillaux is voor volgend jaar al helemaal volgeboekt!

Er is geen enkele kamer meer beschikbaar.

Propvol

Was jij van plan om een bezoekje te brengen aan het prachtige kasteel van de familie Meiland? Dan heb je flinke pech! Op de website van het Chateau Marillaux wordt aangegeven dat het kasteel pas in januari 2021 weer kamers beschikbaar heeft.

Chateau Marillaux

Er worden in het Chateau 5 verschillende kamers aangeboden. Dit zijn 5 verschillende suites, met 5 verschillende namen: Suite Mariaux, Chambre Francine, Chambre Louise, Chambre Marthe en Suite Germaine. Deze namen zij vernoemd naar de vrouwen die in het verleden ooit op het prachtige landgoed leefden. De prijzen van de kamers variëren van 140 tot 190 euro per nacht. Naast deze prachtige kamers biedt het Chateau ook gratis WiFi, een verkoelend zwembad en een prachtige tuin. Aan luxe zal het in dit afgelegen stukje Frankrijk niet ontbreken!

Niet getreurd

Vanwege de drukte rondom het kasteel van de Meilandjes zijn we niet allemaal in de gelegenheid om het Chateau van dichtbij te bewonderen. Martien en Erica gaven onlangs al aan dat ‘dagjesmensen’ helaas niet welkom zijn, aangezien dit de rust van de ‘echte’ gasten zou verstoren. Dan zit er maar één ding op: voor de televisie kruipen! Want op 26 augustus op 20:30 bewonder je het nieuwe seizoen van Chateau Meiland op SBS 6. Yes!

Lees ook: Kijkers van Chateau Meiland nemen massaal deze uitspraak van Martien over

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill RTL Boulevard