Kijkers Chateau Meiland in een deuk om rijgedrag van Martien

Martien Meiland weet de kijkers weer te vermaken

Chateau Meiland had gisteren maar liefst 1,6 miljoen kijkers en brak daarmee zijn eigen kijkcijferrecord. In de meest recente aflevering van het programma was dan ook weer genoeg te zien. Eerder hadden de kijkers nog niet het genoegen om Martien achter het stuur te zien, maar gisteren was het zo ver.

De flamboyante kasteeleigenaar maakte de tongen los met zijn rijgedrag.

Autorijden

In de eerste aflevering van het tweede seizoen gaf Martien al aan dat hij het veel fijner vindt als iemand anders achter het stuur zit. “Ik heb wel een rijbewijs, maar waarom zou ik rijden? Ik vind het veel prettiger om ernaast te zitten en gezellig uit het raam te kijken.” Wellicht is er nog een reden waarom Martien liever niet achter het stuur kruipt. Gisteren was te zien dat de kasteeleigenaar autoreed en dat ging niet van een leien dakje.

“Je rijdt als een gek”

Carolien en Martien willen gaan winkelen en de kasteeleigenaar besluit dit keer naar de bestemming te rijden. Het tweetal heeft al opstartproblemen met de navigatie. Dat mag de pret echter niet drukken en kort daarna rijden ze weg. Martien kan het autorijden wellicht in de toekomst beter overlaten aan een ander. Zo is te zien dat hij vaak op de middenstreep rijdt en moet hij een keer flink in de ankers, omdat er plots een auto van rechts komt. Geen wonder dat er meerdere keren hard naar Martien wordt getoeterd. Hoewel Martien rijdt alsof hij in een Mad Max-film zit, kan Carolien er wel om lachen. “Je rijdt als een gek, man”, zegt ze later als ze is uitgeproest.

Slechtste chauffeur van Nederland Vips

De autorit van Martien en Carolien zorgde bij kijkers van Chateau Meiland voor veel plezier. Bovendien wordt er geopperd dat Martien als eerste kandidaat mee kan doen aan het programma Slechtste chauffeur van Nederland Vips. Bekijk hieronder een aantal hilarische tweets.

 

Bekijk hier de aflevering van Chateau Meiland terug. Het auto-avontuur van het tweetal is te zien vanaf 22:30.

Lees ook: Trotse Frans Duijts deelt zijn nieuwe gewicht na maagoperatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Telegraaf, Chateau Meiland | Beeld: Videostill Chateau Meiland