Fans opgelet: Chateau Meiland krijgt een speciale kersteditie!

Chateau Meiland kersteditie

En krijgen we hier te zien dat er een nieuwe liefde in Martien zijn leven is?

We kunnen niet meer om de Meilandjes heen. Na het succes van het eerste en nu ook het tweede seizoen van Chateau Meiland willen de kijkers niet meer zonder ze. Fans kunnen hun hart ophalen en hoeven het gelukkig niet lang zonder de familie te stellen, want SBS6 heeft bekendgemaakt dat er speciale kerstafleveringen van het populaire programma zullen worden uitgezonden.

Zien we op de nieuwe beelden nu dat Martien tot over zijn over verliefd is op deze man?

Speciale kersteditie

Fans van Chateau Meiland moeten het een tijdje zonder de familie Meiland doen. Vanavond zal de laatste aflevering van het tweede seizoen Chateau Meiland worden uitgezonden op SBS6. Voorlopig is dit de laatste aflevering van het populaire programma rond Martien en zijn familie in het Franse kasteel. Lang hoeven we gelukkig niet te wachten, want de zender heeft bekendgemaakt een speciale editie in de kerstperiode uit te zenden. Details over deze kerstspecial volgen later.

Een verliefde Martien

Op de beelden van de laatste aflevering van dit seizoen zien we een andere kant van de flamboyante Martien. Hij lijkt tot over zijn oren verliefd op de Franse fotograaf die kiekjes komt schieten van het Franse kasteel. En natuurlijk gaat Martien hier, zoals we hem kennen, op een onhandige manier mee om. Kortom, de laatste aflevering van het seizoen zal weer voor het nodige vermaak zorgen!

Bekijk hieronder alvast een klein voorproefje van de aflevering van vanavond:

Lees ook: Gemengde reacties op eerste aflevering ‘Cash or Trash’ met Martien Meiland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: Videostill