Chateau Meiland met ‘Ik Vertrek’-koppel Martien en Erica krijgt tweede seizoen

Leuk nieuws voor de fans van Chateau Meiland!

Ze zijn misschien wel het bekendste koppel uit Ik Vertrek: Martien en Erica. Afgelopen weken was op SBS6 te zien hoe het koppel een Frans kasteel verbouwde tot bed & breakfast. De realityshow trok vele kijkers en daarom komt er een tweede seizoen! Martien Meiland maakte het nieuws bekend in een video op Instagram: “Het is eindelijk zover, we kunnen bekendmaken: een tweede serie van Chateau Meiland komt eraan!”

Kun jij ook geen genoeg krijgen van de hysterische Martien en de goedlachse Erica?

Chateau Meiland

In Ik Vertrek waren Martien en Erica voor het eerst op de buis te zien. Het koppel vertrok destijds naar Frankrijk om hier een Frans kasteel op te knappen. De twee braken hun avontuur af omdat ze als koppel uit elkaar gingen. Nu, enige tijd later, zijn Martien en Erica toch weer samen en beginnen ze opnieuw aan hun Franse droom. In Chateau Meiland verbouwen de twee samen met hun dochter Maxime en huisvriendin Caroline een kasteel in de stad Limoges en willen ze hier een bed & breakfast van maken.

Tweede seizoen

De verbouwing van het oude Franse kasteel bleek geen gemakkelijke opgave voor het viertal. Toch maakten ze er het beste van en zijn ze een heel eind op weg om van het prachtige kasteel een goedlopende bed & breakfast te maken. In het tweede seizoen van de populaire realityshow zal te zien zijn hoe het de gasten bevalt bij de familie Meiland. Wanneer het tweede seizoen uitgezonden gaat worden op SBS6, is nog niet bekend.

Bekijk hieronder de video van de bekendmaking:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Seizoen 2 is een feit!!?

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

Lees ook: Verdrietig weekend voor Frans Duijts: ‘Ik heb maar drie uur geslapen’ 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Videostill, Kijk.nl