Verdrietig nieuws op het Chateau: Mevrouw Jansen is overleden

De geliefde kat van Chateau Meiland is heengegaan

Een verdrietige dag voor de bewoners van Chateau Marillaux. Deze week is de familie Meiland een dierbaar lid van het gezin verloren, Mevrouw Jansen. Het nieuws dat de familie afscheid heeft moeten nemen van hun dierbare kat, maakte het gezin gisteren in een bericht op Instagram bekend.

Lachwekkende momenten in Chateau Meiland

In de afgelopen drie seizoenen van Chateau Meiland zagen we niet alleen Martien, Erica, Maxime en dochtertje Claire veel voorbijkomen. Ook de honden Bommel en Bijoux en de oude dameskat Mevrouw Jansen speelde een grote rol in de serie. De kijkers thuis lagen vaak in een deuk wanneer Mevrouw Jansen weer eens stiekem op het aanrecht was gesprongen om te kijken wat voor eten ze ervan af kon snoepen.

‘R.I.P Mevrouw Jansen’

Deze week deelde de familie op hun Instagrampagina het verdrietige nieuws dat Mevrouw Jansen helaas is overleden. Bij een foto van de oude kat die water uit de kraan op het aanrecht drinkt schrijft de familie: “Mevrouw Jansen is niet meer. R.I.P.” Onder de foto reageren volgers met veel medeleven en wensen ze de familie veelal sterkte met het verlies van hun geliefde kat.

View this post on Instagram

Mevrouw Jansen is niet meer R.I.P. ?

A post shared by Chateau Marillaux (@chateaumeiland) on

Lees ook: Chateau Marillaux staat in de verkoop en zoveel vraagt de familie Meiland ervoor

Bron: Instagram Chateau Meiland | Beeld: Videostill YouTube