Hierom verbrak Chelsy haar relatie met prins Harry na de bruiloft van Kate en William

Ze kwam tot een belangrijk besef

Als je naar prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle kijkt, zie je dat de twee overduidelijk veel van elkaar houden. Je zou daardoor bijna vergeten dat ze beiden al eerdere relaties hebben gehad. Zo had prins Harry een zeven jaar durende knipperlicht relatie met Chelsy Davy. Echter werd definitief een punt achter deze relatie gezet ná het huwelijk van Kate Middleton en prins William.

We weten nu waarom Chelsy haar relatie verbrak na de bruiloft van William en Kate.

Relatie

Chelsy Davy en prins Harry ontmoetten elkaar in 2004 toen ze naar dezelfde school gingen. De twee begonnen te daten, maar het verliep niet bepaald soepel. De ene keer gingen ze uit elkaar om vervolgens hun relatie weer nieuw leven in te blazen. De knipperlichtrelatie werd in 2011 definitief beëindigd vlak na de bruiloft van William en Kate. Tijdens dit huwelijk besefte Chelsy zich namelijk het een en ander.

Bruiloft

Op het moment dat William en Kate elkaar het jawoord gaven, waren Harry en Chelsy niet officieel samen. Het schijnt dat Harry Chelsy meevroeg naar de bruiloft in de hoop hun relatie nieuw leven in te blazen. Echter besefte Chelsy júíst tijdens deze grote gebeurtenis dat Harry niet de ware voor haar was.

Onthulling

Journalist Angela Levin schreef onlangs een boek Harry: Conversations with the Prince waarin ze een stevige onthulling deed: “Een vriend (van de koninklijke familie, red.) onthulde dat het hele spektakel rondom de bruiloft Chelsy ervan overtuigde dat zij en Harry niet bij elkaar passen”. De koninklijke bruiloft werd over de hele wereld bekeken en deze vorm van aandacht zorgde ervoor dat Chelsy inzag dat lid zijn van de koninklijke familie niets voor haar is. “Hoewel ze veel gemeen hadden, zag ze in dat ze overduidelijk uit verschillende werelden kwamen en dat het nooit zou kunnen werken. Zeker niet omdat ze haar privacy heel erg waardeerde en probeerde te bewaren”, vertelt de journalist.

Lees ook: De ex-vriendin van koning Willem-Alexander? Die ziet er nu zó uit!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: The Mirror | Beeld: Videostills