Chiara onthult of ze nog een keer mee zou doen aan Big Brother

Chiara

‘Ik heb heel het proces meegemaakt en ik denk dat ik er nu anders in zou stappen’

Big Brother-kandidaat Chiara is inmiddels alweer een tijdje thuis. Voor haar kwam haar avontuur onverwachts tot een einde toen ze een bericht kreeg van thuis. Er hing daarom ook een tijdje een groot vraagteken rondom het vertrek van de deelneemster. Later werd duidelijk dat het ging om haar moeder. Nu, een aantal maanden later, speelt ze open kaart en vertelt ze of ze het avontuur nog eens over zou doen.

Nog een keer meedoen

Op Instagram geeft Chiara antwoord op vragen van kijkers. Een daarvan is of ze nog een keer mee zou doen aan Big Brother. “Ik heb heel het proces meegemaakt en ik denk dat ik er nu heel anders in zou stappen. Ik zeg geen nee, maar zou er wel eerst heel goed over na denken”, stelt ze.

Ook doet ze een boekje open over haar terugkeer in de maatschappij. “Ik heb echt tijd moeten nemen om terug te ‘landen’ en mijn gezondheid weer goed te krijgen. Ook heb ik best lang een onafgemaakt gevoel gehad, omdat ik niet heb genomineerd en niet ben genomineerd. Basically heb ik dus gewoon in een soort hotel met heel slecht eten verbleven”, vertelt Chiara.

Deelname

In de podcast We Are Watching You was de Brabantse eerder al te gast om te praten over haar Big Brother-avontuur. Na haar vertrek bleek dat ze het niet makkelijk heeft gehad. “Ik ben nog even aan het overleven, maar ik zie alweer wat rust komen. Het gaat steeds beter”, vertelde ze toen. En hoewel iedereen vond dat Chiara meteen erg tactisch aan het spelen was, vond de dame zelf dat juist niet. “Ik ben zelf eigenlijk helemaal niet zo tactisch geweest. (…) Ik heb gewoon als ik iets vind of ik zie iets of ik weet iets, als ik dat wil delen, dan deel ik dat.”

“Ik heb gedaan wat ik wilde en ben omgegaan met mensen waar ik me goed bij voelde. Ik heb gezegd wat ik wilde en wat ik vond en dat zou ik buiten het huis ook doen”, vervolgde ze. En hoewel ze al beelden had gezien voordat ze het huis in liep, legde ze uit dat ze het huis wel met een open mind inging.

Lees ook: Chiara van Big Brother deelt een update over haar zieke moeder

Bron: Love Reality, Archief Tips en Weetjes | Beeld: Videostill