Wauw! De chiqueste McDonald’s ter wereld bevindt zich in dít gebouw!

McDonald's

Moet je de binnenkant eens zien!

Als we aan de McDonald’s denken, zien we vaak een ‘weg-restaurant’ met een grote, gele ‘M’ vlakbij de afritten van snelweg voor ons. Eenmaal binnen is er niet veel onderscheidt gemaakt in de inrichting van elk McDonald’s-filiaal. Meestal eten we even snel iets tussendoor en gaan we direct weer de snelweg op. 

Toch is niet elk filiaal zo standaard ingericht.

Landhuis

Als je een van de meest luxe McDonald’s restaurant ter wereld moet bezoeken, dan is het filiaal in Freeport, Maine in Amerika zeker een bezoekje waard. In een prachtige landhuis uit 1850, dat in 1984 werd omgebouwd, bevindt zich de meest luxe McDonald’s ooit. In het begin was er flink wat ophef over het fastfoodrestaurant in dit mooie landhuis, want wat zou er overblijven van dit prachtige monument? De strenge regelgeving in Freeport zorgde ervoor dat McDonald’s niets aan de stijl van het gebouw mocht veranderen, waardoor het restaurant nu misschien wel de meest luxe McDonald’s ter wereld is.

Romantisch dineren

Nee, bij dit restaurant zie je geen overdreven grote, gele bogen of goedkoop cateringsmeubilair. In dit restaurant vind je in plaats daarvan mooie, houten meubels, planten, kaarslicht en een luxueuze eettafels. En niet alleen het interieur is een stuk mooier, ook het menu is aangepast voor dit bijzondere restaurant. Zo staat er onder andere de chique ‘lobster roll’ op het menu. Hoe degelijk dit restaurant misschien lijkt, ze hebben gelukkig de old-time-favorite McDonald’s frietjes wél op de kaart staan.

Yes, that’s a lobster roll from McDonald’s.

Een bericht gedeeld door David Winkelman (@waylandyr) op

Lees ook: Wedden dat dit jou nog nóóit is opgevallen in de McDonalds? Vanaf nu let je er altijd op!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NSMBL | Beeld: Instagram