Felle kritiek op Christel uit ‘Married At First Sight’: ‘Wat een draak van een mens’

Ze blijkt wel heel veeleisend…

Enkele weken geleden was te zien dat Christel in het huwelijksbootje stapte met de Groningse Marcel. Het leek er eventjes op dat de matchmakers het ideale koppel hadden gevonden, maar niets blijkt minder waar te zijn. 

De kijkers zijn het er unaniem over eens.

Kritiek

Vorige week klonken de eerste klanken van kritiek al uit de mond van Christel en waren de kijkers van mening dat de pasgetrouwde Christel op werkelijk alles kritiek lijkt te hebben. In de aflevering van gisteravond blijkt dat Christel inderdaad, zoals de week daarvoor al werd vermoed, helemaal niet gelukkig is met haar kersverse huwelijk. Tijdens een etentje dat romantisch had moeten zijn biecht Christel aan Marcel op wat ze eigenlijk echt van hem en van het huwelijk vindt.

Eisen

“Toen ik jou voor de eerste keer zag, hartstikke leuk,” vertelt ze aan Marcel. “Maar voor mij, die wauw-factor was er niet.” Later vertelt ze dat er ook echt wel dingen zijn die ze wel leuk vindt aan haar nieuwe man, maar dat ‘het plaatje wel helemaal moet kloppen.’ Ze irriteert zich aan zijn Groningse accent en het feit dat hij rookt en kan zich hier niet overheen zetten. Spijt van deze beslissing heeft ze niet: “Het zou zo mooi kunnen zijn als het hele plaatje klopt.”

Alles gespeeld

Als Peter van der Vorst op bezoek gaat bij Christel vraagt hij haar of de ‘tranen van geluk’ en ‘het begin van de liefde’ tijdens de bruiloft allemaal waren gespeeld. Tot ieders grote verbazing antwoordde Christel daar bevestigend op: “Ja, eigenlijk wel.” Ook vraagt Peter wat ze dan allemaal vond tegenvallen aan het inmiddels ex-echtgenoot, waarop ze antwoordt: “Nou heel eerlijk, eigenlijk alles.” In het begin gooide ze het op zijn accent, maar eigenlijk vond ze ‘niks aan hem leuk.’ De kijkers vinden dat Christel het huwelijk geen enkele kans van slagen heeft gegeven en vinden dat ze wel heel erg veeleisend en kritisch is, zo blijkt uit de berichten op Twitter.

Lees ook: Onderzoek toont aan: hondenbezitters leven langer en gelukkiger!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill