Dit wil je zien: Christiaan Bauer doet vader Frans perfect na

Frans Bauer Christiaan Bauer

Twee druppels water!

Nog even en Frans Bauer moet zijn spotlight delen met zoon Christiaan (20). De oudste zoon van Frans en Mariska deelt namelijk regelmatig sketches en filmpjes op social media die meestal viral gaan. Wie hij daarmee nadoet? Frans, natuurlijk. 

Imitatie

Christiaan Bauer weet precies hoe hij zijn vader het beste kan imiteren. Van dezelfde stem tot het typische Brabantse accent van Frans én zelfs de manier van het zitten op een stoel: Christiaan is met zijn imitatie spot on. Met een filmpje op Instagram vraagt Mariska aan haar volgers: “3x raden wie Christiaan na doet ???” Op de achtergrond hoor je Mariska ook regelmatig lachen en geeft ze toe dat ze zelf moet huilen van het lachen. Christiaan doet zijn vader namelijk perfect na!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ????? (@mariskabauer)

De leukste thuis

Gelukkig kan Frans er ook wel om lachen en deelt hij op zijn eigen Instagram dat Christiaan ‘de leukste thuis is’. De twee zijn altijd aan elkaar gewaagd, want Christiaan neemt zijn vader veel vaker op de hak tijdens zijn filmpjes. Van hilarische sketches tot hoe het achter de schermen aan toe gaat bij familie Bauer: Christiaan neemt geen blad voor de mond.

Reacties

De reacties stromen binnen onder het bericht en zien meer mensen de overeenkomst tussen vader en zoon. Zo ziet iemand de perfecte vervanger voor als Frans een keer ziek is. Iemand anders denkt dat Christiaan zo een rolletje in De TV Kantine kan krijgen.

Lees ook: Frans Bauer raakt in paar weken elf kilo kwijt en onthult zijn geheim

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress