Claudia uit B&B Vol Liefde krijgt twee afwijzingen op haar verjaardag

Claudia

Desondanks vindt ze het allemaal “zo fijn”

In de aflevering van woensdagavond van B&B Vol Liefde werd de verjaardag van Claudia gevierd. B&B-eigenaar Walter en medekandidaat Anne zetten haar in het zonnetje met cadeaus en samen te dansen op het nummer ‘Happy Birthday’. Echter liep ze ook een blauwtje door twee afwijzingen op haar feestelijke dag.

Lange liefdesrelatie

Walter heeft een zelf geplukt bosje bloemen als cadeautje voor Claudia en vraagt haar wat haar wensen zijn voor het nieuwe levensjaar. “Ik ga de liefde van mijn leven ontmoeten óf ik heb hem al ontmoet”, vertelt ze.

Maar op haar verjaardag wil Claudia ook wat duidelijkheid vanuit Walter’s kant. “Ik merk in de dagen dat ik gezien heb hoe jij bent, dat jij veel voor mij betekent”, begint Claudia. “Maar ik weet niet hoe jij daarover denkt. Daar zou ik graag een eerlijk antwoord op willen.” Helaas ziet Walter een liefdesrelatie niet zitten met Claudia, maar voelt hij wel een sterke energetische band met haar.

Fijn gevoel

Desondanks is Claudia haar hart niet gebroken en is ze niet verdrietig om de woorden van Walter. “Hij raakt mij vandaag enorm in een heel fijn gevoel met eerlijkheid en puurheid. Ik kan alleen maar bij mezelf blijven en voelen wat ik voel en daarnaar handelen. Ik heb zoveel connectie met hem, dat ik er niet van op sta te kijken dat het uiteindelijk zal gaan groeien. Maar hij is nu duidelijk geweest van: dat voel ik niet”, vertelt ze.

Dubbele afwijzing

Tot grote verbazing gaat Claudia voor een tweede afwijzing. Tijdens een date kijken Walter en Claudia elkaar diep in de ogen aan. “Ik zou wel een kus op de mond willen. Wil jij dat?”, vraagt ze aan hem. Helaas, Walter schudt nee en zegt: “Maar wel een fijne knuffel”, waarna de twee elkaar innig omhelzen. Een dubbele afwijzing voor Claudia in één dag, maar gelukkig vindt ze het allemaal fijn.

Lees ook: Debbie uit B&B Vol Liefde is nu al favoriet bij de kijkers

Bron: RTL BoulevardLove Reality | Beeld: Videostill B&B Vol Liefde