Connie Witteman slaat een nieuw carrièrepad in, dit hadden wij niet verwacht!

Connie heeft een nieuw plan om brood op de plank te krijgen

Connie Witteman is van alle markten thuis. Zingen, een eigen beautykliniek, je hoeft het maar te noemen en de blonde diva heeft het wel geprobeerd. En dat het nooit te laat is om te leren, dat bewijst de 66-jarige schone maar weer eens: ze gaat namelijk auto’s verkopen. Ja, je hoort het goed. Vanessa gaat de auto-business in, ze stapt in de handel van elektrische stadsauto’s.

Connie kwam op het idee toen ze op een terrasje in Amsterdam zat en zogenaamde ‘Biro’s’ voorbij zag rijden.

Helemaal hip
Dit zijn elektrische tweepersoonsautootjes die je gewoon op de stoep mag parkeren, zónder parkeerkosten. Handig, zeker in een stad als Amsterdam waar parkeren een ware crime is. “In Amsterdam zijn de Biro’s al helemaal hip omdat je er overal mee kunt komen, je ze gemakkelijk kunt parkeren en ze bovendien hartstikke schoon en zuinig zijn. Nu leek het me wel wat, maar ik begin dan meteen te fantaseren hoe zo’n karretje er uit zou kunnen zien.”

Luxe
Hierom begint de ex-vrouw van wijlen Hans Breukhoven het bedrijfje C.C.C.C, oftewel Connie’s Creative Car Concepts. Hiermee gaan ze Biro’s verkopen, maar dan een glamourversie á la Connie. “We hebben de mooiste materialen gezocht. De bekleding komt van bijzondere, Engelse koeien. Het stuur, zoals ik dat wilde hebben, kon alleen in Duitsland ergens op die manier worden bekleed.” De prijs ligt dan ook wel iets hoger dan van een simpele versie van de Biro (die vanaf 8.500 euro te koop zijn). “Ze zijn natuurlijk wat duurder dan de sobere versie, maar hou het maar op de prijs van een exclusieve tas. De duurste tas van de P.C., maar dan kun je er wel in rijden en alleen aan parkeerkosten, die je hiervoor niet hoeft te betalen, verdien je hem al terug!”

Wij wensen Connie veel succes!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Shownieuws, Telegraaf | Beeld: Hollandse Hoogte