Huh? Corina en Tom uit B&B Vol Liefde duiken samen op

Vanuit haar beroep als heks heeft Corina Tom een handje geholpen

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde mag dan voorbij zijn, veel kandidaten zien elkaar nog steeds. En soms zijn dat deelnemers van wie we dat niet helemaal hadden verwacht. Zoals Corina en Tom, die elk voor een andere b&b-eigenaar afreisden naar het zuiden van Europa. 

Vriendschap

Waar Corina Walter bezocht bij zijn tantra-paradijs in Zuid-Frankrijk, ging Tom vol goede moed naar Portugal om daar b&b-eigenaresse Marian te ontmoeten. Helaas eindigde voor beide deelnemers – net als voor veel anderen – de zoektocht niet in liefde. Na de reünie zijn er echter nog allerlei mooie relaties ontstaan onder de kandidaten – zowel op romantisch als vriendschappelijk niveau. Ook Corina en Tom hebben een vriendschap opgebouwd, zo blijkt uit een bericht dat Corina op Instagram plaatst.

Negatieve energie

Corina is onlangs afgereisd naar Groningen om Tom daar te helpen met een probleem. “We hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames voor Love Bites en toen kwam ons gesprek op een negatieve energie die hij in een deel van zijn kerk voelde hangen en of ik als heks daar iets tegen kon doen”, schrijft ze op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Corina Elzenaar (@corina_elzenaar)

Geslaagde middag

“Nadat ik de kerk traditioneel heb gereinigd met wierook en salie zijn we nog even op bezoek geweest bij mijnheer Bruno Santanera van de biostabiel en hebben gezamenlijk in de mega grote keuken even wat te eten gemaakt”, gaat Corina verder. “Uiteraard is er ook gedanst en gezongen door Tom. Kortom een zeer geslaagde middag. Of zoals Tom het zo mooi omschreef: ik spaar mooie momenten en dit was er een van”, sluit ze af.

Lees ook: Olof van B&B Vol Liefde deelt kiekje uit de oude doos

Bron: Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde, Instagram @corina_elzenaar