Cute! Milou blikt terug op BzV-avontuur met Bastiaan

milou bastiaan

‘Heb liever spijt van de kansen die je wel genomen hebt, dan van de kansen die je hebt laten liggen’

Het moge wel duidelijk zijn dat boer Bastiaan en Milou in Boer zoekt Vrouw de ware liefde hebben gevonden. Tijdens het programma raakten de twee stapelverliefd en dat is in de tussentijd niet veranderd. De twee delen regelmatig verliefde kiekjes op Instagram, maar dit bericht van Milou is wel heel hartverwarmend. 

5 minuten met jou

“Vandaag precies een jaar geleden vloog ik vanuit LA terug naar Nederland, voor 5 minuten met jou”, begint Milou haar bericht. “Wat heb ik destijds vaak gedacht: zoveel moeite voor misschien maar 5 minuten. Ga ik dit echt doen?! Wat een blunder als hij mij na de speeddate al naar huis stuurt! 5 minuten speeddate werd een dagdate, een logeerweek en voilà!”

Risico

“Wat als ik dat risico destijds niet had durven nemen?” vervolgt de blondine. “Heb liever spijt van de kansen die je wel genomen hebt, dan van de kansen die je hebt laten liggen.” Dat is een mooi levensmotto! En we kunnen wel stellen dat dat risico zijn vruchten heeft afgeworpen.

Kinderwens

Aan het begin van de zomer wisten volgers het zeker: Bastiaan en Milou waren in verwachting van hun eerste kindje. Dit bleek niet zo te zien, maar later deelde het stapelverliefde stel wel graag kinderen te willen. “Ik wil wel graag een gezin stichten en dat hoeft ook niet meer jaren te duren. Dat is wel wat in het toekomstbeeld ligt”, vertelt Bastiaan. Milou laat weten dat zij hier net zo over denkt. “Ja, dat is uiteindelijk wel de insteek”, laat de blondine weten.

Lees ook: Kijkers raken niet uitgepraat over ongemakkelijk moment tussen Milou en Bastiaan in BZV

Bron: Instagram Milou| Beeld: KRO-NCRV Beeldbank, fotograaf Linelle Deunk