De dader van deze gewapende overval is voortvluchtig, heb jij iets gezien of gehoord? DELEN svp!

Getuigen gezocht gewapende overval cafetaria

Gisteravond (woensdag 30 november 2016) heeft een gewapende overval plaatsgevonden in een cafetaria aan de Bosscheweg in Boxtel. De nog onbekende dader kwam rond half elf ‘s avonds de zaak binnen en bedreigde het personeelslid dat op dat moment aanwezig was met een vuurwapen.

Het personeelslid nam echter direct de benen en belde direct het alarmnummer. Hij liet de overvaller daarmee alleen achter in de zaak. De overvaller vertrok kort daarna met lege handen; er werd niets gestolen. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de dader maar kon niemand vinden. Volgens de verklaring van het personeelslid zag de dader er als volgt uit: hij was een blanke man van ongeveer 25-30 jaar oud met een lengte van zo’n 1.85. Hij droeg iets groens en er zat iets voor zijn mond.

Was jij rond die tijd in Boxtel en heb je iets gezien of gehoord? Of werk / woon je in de omgeving van het cafetaria en maak je gebruik van een bewakingscamera waar de dader misschien op te zien is? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844. Als je liever anoniem wilt blijven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of je informatie delen via de website www.meldmisdaadanoniem.nl

Deel dit bericht svp!