Op deze dag zal het tweede seizoen Chateau Meiland op tv te zien zijn

En het is al sneller dan je zou verwachten!

We hebben goed nieuws voor alle fans van het populaire tv-programma Chateau Meiland. Het tweede seizoen zal namelijk binnenkort al op de buis te zien zijn! Na het immense succes van het eerste seizoen met de Meilandjes, kan tv-kijkend Nederland binnenkort al genieten van spiksplinternieuwe afleveringen.

Zit jij deze dag ook klaar voor het nieuwe seizoen van Chateau Meiland?

Groot succes

De excentrieke Martien en zijn gezin wisten elke week bijna een miljoen kijkers te trekken en ook online bleken de Meilandjes een groot succes. Helaas kwam aan het eerste seizoen een eind, maar terwijl dat nog werd uitgezonden, kwam de familie Meiland ook met goed nieuws: een tweede seizoen was een feit! En goed nieuws voor ons, dit tweede seizoen wordt een stuk sneller uitgezonden op SBS6 dan gedacht.

Seizoen 1

De eerste aflevering van het tweede seizoen van Chateau Meiland is al op maandag 26 augustus te zien op SBS6. Dat is dus nog maar 24 nachtjes slapen! In het eerste seizoen konden we allemaal zien hoe Martien, Erica, dochter Maxime en huisvriendin Caroline de handen uit de mouwen staken om het vervallen kasteel in Frankrijk om te toveren tot een chambree d’hôtes. Dit ging natuurlijk gepaard met de nodige humor, uitspraken en ongelukjes, die de fans nog lang bij zal blijven.

Afgevallen

Het harde werk heeft veel van de familie gevraagd en vooral Martien lijkt hieronder geleden te hebben. “Ik ben maar liefst 12 kilo afgevallen. Mijn familie en Caroline maakten zich best een beetje zorgen, want op een gegeven moment woog ik nog maar 59 kilo. Dat was echt het punt dat ik begreep dat er iets bij moest komen”, vertel Martien aan Shownieuws. Gelukkig komt Martien nu beetje bij beetje weer aan en gaat het goed met hem.

Nieuwe seizoen

Nu ook het Franse kasteel zo goed als af is, zal in het tweede seizoen te zien zijn hoe de Meilandjes hun gasten zullen ontvangen. Daarnaast gaan ze een nieuwe uitdaging aan: het opknappen van het vervallen bijgebouw naast het kasteel. Wij kunnen in ieder geval niet wachten hoe dit zal uitpakken voor de warme familie Meiland! Het tweede seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 26 augustus om 20:30 te zien bij SBS6.

Daarnaast heeft Martien nog een belangrijke oproep voor alle fans. Stemmen dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve mensen stemmen!!! Merci?

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

Lees ook: Erica over huwelijk met Martien: ‘Voor mij mag dit eeuwig duren!’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Show | Beeld: Videostill YouTube SBS6