Pasgetrouwde Daley Blind wordt voor de eerste keer vader

Daley Blind

Dubbel feest voor de voetballer en zijn vrouw

Afgelopen weekend stapten Daley Blind en Candy-Rae Fleur in het huwelijksbootje. Vandaag plaatste de voetballer op Instagram een prachtig kiekje van hem en zijn kersverse vrouw op hun grote dag. Daarbij deelt de verdediger van Ajax nog een heugelijk nieuwtje: hun eerste kindje is al onderweg! ”We zijn met z’n drieën getrouwd”, schrijft Daley bij de foto. 

”Het ene speciale moment na het andere”.

Eerste kindje

Daley Blind en zijn kersverse vrouw Candy-Rae Fleur verwachten hun eerste kindje samen, zo maakte de voetballer via Instagram bekend. De twee stapten afgelopen weekend in het huwelijksbootje en met een prachtig plaatje van hen samen blikt Daley terug op de grote dag. Bij de foto schrijft hij: ”Het ene speciale moment na het andere. Wat kan ik zeggen? We zijn met z’n drieën getrouwd. Mijn mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader!” Het wordt het eerste kindje van het pasgehuwde stel.

Al jaren samen

Daley en Candy-Rae zijn al jaren samen. In 2013 zei de voetballer al over haar in Cosmopolitan: ”Candy-Rae steunt me enorm en andersom probeer ik dat ook. Maar ik merk weleens dat ik in mijn eigen wereld leef en zó met mijn eigen prestaties bezig ben, dat ik het soms vergeet als zij iets belangrijks heeft. Gelukkig houdt ze me scherp en zegt ze dat tegen me.” Nadat de twee een jaar lang verloofd waren, hebben ze elkaar afgelopen weekend het jawoord gegeven.

Lees ook: Dolverliefde BZV-boer Marnix deelt leuk nieuws

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Sander Chamid