Danny de Munk heeft ‘pittig’ gesprek gehad met vermeend misbruikslachtoffer

Danny de Munk

Naar eigen zeggen is De Munk tevreden met het gesprek

Danny de Munk heeft donderdag achter gesloten deuren gesproken met de vrouw die aangifte tegen hem heeft gedaan wegens verkrachting. De advocaat van de vrouw, Anthony Leigh, bracht dit nieuws afgelopen woensdag aan het ANP. Volgens de advocaat was het een ‘zeer pittig’ gesprek.

Vragen en antwoorden

Hoewel Leigh direct bereikbaar was voor commentaar, was de advocaat van De Munk, Royce de Vries, niet meteen bereikbaar voor commentaar. “Mijn cliënt heeft haar verhaal gedaan en er zijn over en weer vragen gesteld en beantwoord”, liet Leigh weten. Over de inhoud van het gesprek doet de advocaat echter geen uitspraken.

Tevreden

Ook De Munk heeft een reactie gegeven. In gesprek met RTL Boulevard liet hij weten dat ‘het verloren tijd was’, maar dat hij wel tevreden is over het gesprek. Ook sprak hij van ‘veel negativiteit’ en ‘heel veel pijn’. Ook laat RTL Boulevard weten dat zowel De Munk als de vrouw beiden zeven uur achter gesloten deuren hebben gezeten.

Verkrachting

De vrouw in kwestie beweert dat zij vijftien jaar geleden is verkracht door De Munk tijdens een samenwerking bij de musical Ciske de Rat. Vorig jaar deed ze hier aangifte van bij de politie. De Munk ontkent echter de aantijgingen die tegen hem zijn gedaan. Wel geeft hij toe met haar te hebben gezoend, waardoor hij sprak van een valse aangifte en tegenaangifte deed.

Afgelopen november is er naar buiten gekomen dat De Munk niet wordt vervolgd, aangezien er onvoldoende bewijs was geleverd. Wel besloot hij de zaak die hij had aangespannen om de vrouw in het openbaar te horen, door te zetten. Dit verzoek keurde de rechter goed.

Lees ook: Het is officieel: de BBB is in elke provincie de grote winnaar

Bron: NU.nl | Beeld: NL Beeld