Danny Froger en vriendin Dominique in verwachting van eerste kindje

Danny Froger Dominique eerste kindje
Gisteren maakte zanger Danny Froger bekend dat hij vader wordt

De 31-jarige zanger Danny Froger en zijn vriendin, de 27-jarige Ann Dominique Wilten, worden ouders! Dat maakte Danny gisteravond bekend met een foto op Instagram. Het stel plaatste een prachtige foto van hun twee samen met hun hond én twee echofoto’s van hun kleine spruit.

Geweldig nieuws voor de zanger Danny Froger en zijn prachtige vriendin!

‘Baby Froger on it’s way’

Zowel Danny als Dominique plaatste gisteren twee foto’s op hun Instagram-accounts. Danny schrijft bij zijn post: “Een nieuwe stap in ons leven en weet nu al dat het de mooiste uit mijn leven zal zijn! Baby Froger on it’s way.” Liefdevol houdt de zanger zijn handen op de buik van zijn vriendin. “Ik kan niet wachten om dit kleine mensje te ontmoeten dat voor de helft van mij is en voor de helft van degene van wie ik houd!”, zo schrijft Dominique bij haar bericht op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een nieuwe stap in ons leven en weet nu al dat het de mooiste uit mijn leven zal zijn!! ???? Baby Froger on it’s way ?

Een bericht gedeeld door Danny Froger (@dannyfroger) op

Drie maanden zwanger

In het SBS 6-programma 6 Inside vertelt Danny dat Dominique nu drie maanden zwanger is. Drie weken geleden heeft het koppel het goede nieuws gedeeld met vader René. “Hij wilde het het liefst door de microfoon vertellen, maar hij moest nog even zijn mond houden.” Of het een jongetje of een meisje wordt, is afwachten tot de geboorte. Danny en Dominique hebben namelijk aangegeven dat ze het geslacht niet van tevoren hoeven te weten. 

Relatie

Begin 2017 werd bekend dat Danny een nieuwe liefde in zijn leven had: Dominique. Voor Dominique had Danny een relatie van vijf jaar. De zanger maakte destijds een einde aan deze relatie, omdat hij zich fulltime op het zingen wilde focussen. Als vrienden gingen Danny en zijn ex in 2016 uit elkaar. Een jaar later leerde Danny zijn huidige vriendin kennen op een verjaardagsfeest. “Mijn oom werd zestig en we zaten met al zijn vrienden in een restaurant. Daar was één lekker wijf: Dominique”, zo vertelde de zanger vorig jaar aan LINDA.meiden. “Toen ik klaar was met alle verhalen over voetbal, bier en vrouwen, ben ik op haar afgestapt. Een paar weken later kwam ze kijken bij een optreden. Ik voelde toen al dat het goed zat. Drie maanden later zijn mijn hond en ik bij haar ingetrokken.”

Derde kleinkind René Froger

Het eerste kindje van Danny en Dominique zal het derde kleinkind worden voor zanger René Froger. Danny en zus Natascha zijn de kinderen van René uit zijn eerste huwelijk. Dochter Natascha heeft inmiddels al twee kinderen. Later is René getrouwd met Natasja, waarmee hij nog twee kinderen kreeg: zoons Maxim (22) en Didier (21).

Lees ook: Zo ziet de knappe Terence Hill er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Nu.nl, Beau Monde | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen