Danny Vera deelt eerste foto van pasgeboren dochter

Het kleintje kwam op eerste kerstdag ter wereld

Danny Vera en zijn vrouw Escha Tanihatu beleefden dit jaar een bijzondere kerst. De twee werden op 25 december namelijk voor het eerst ouders van dochtertje Lavie Vey Vera. Op Instagram deelt de zanger nu de eerste foto van het kleintje.

Overweldigend

De kleine Lavie is inmiddels vijf dagen oud en de kersverse vader vond dit het moment om zijn trots met de wereld te delen. “Heel erg bedankt voor alle hele lieve berichten, kaarten, cadeautjes en al die andere dingen. Dit was echt overweldigend”, schrijft de zwanger over alle felicitaties die hij en zijn vrouw binnenkregen.

In verwachting raken

Danny en zijn vrouw zijn maar wat blij met hun eerste kindje. Zwanger worden ging namelijk niet vanzelfsprekend. “Je liet ons bijna vier jaar lang op je wachten, maar we mogen je dan eindelijk dit jaar verwelkomen in de Vera-familie”, liet Danny destijds weten toen de twee erachter kwamen dat Escha zwanger was.

Het kleintje kwam afgelopen kerst ter wereld en Danny noemde het een kerstwonder. Ook liet hij weten dat het moeder en dochter het goed maakten.

Lees ook: Zien: zo ziet de dochter van Frank Lammers eruit

Bron: Instagram Danny Vera | Beeld: BrunoPress