Danny Vera roert kijkers met nieuw nummer in De Wereld Draait Door

Danny Vera raakt kijkers met zijn nieuwe lied

Danny Vera kennen we allemaal door zijn grote hit Rollercoaster. De zanger was gisteren te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in de De Wereld Draait Door om zijn nieuwe nummer aan de wereld te laten horen. Het nummer werd met open armen ontvangen en de kijkers reageerden massaal op Twitter over het nieuwe nummer: Hold On To Let Go.

In thuisquarantaine

Voor de tweede keer is Danny Vera te gast bij het Podium van de Gedeelde Smart in DWDD. De zanger zou binnenkort in een uitverkocht AFAS Live spelen maar heeft dit, samen met zijn theatershows, moeten annuleren. Gelukkig worden de shows later ingehaald en neemt Danny nu de tijd om thuis te zitten. “Ik ben eigenlijk veel thuis. De laatste vijf jaar alleen maar weggeweest. Nu heb ik een kamer behangen”, zegt de zanger lachend.

Nieuw nummer Danny Vera

Omdat de zanger zich thuis toch wat verveelde, besloot hij thuis een studio te maken. “Ik zag al mijn collega’s dat online doen, dus toen dacht ik: misschien ook hartstikke leuk voor de mensen die niet meer naar het concert kunnen komen, dat ik gewoon wat ga doen.” Danny was een paar oude nummers aan het spelen en vond dat het tijd was voor iets nieuws. “Het nieuwe liedje zette ik online. Ik vond het een hoopvolle tekst, dus ik dacht misschien past het nu wel”, zo vertelt Danny. En daar heeft hij gelijk in, want de kijkers kunnen zich perfect vinden in het nieuwe nummer Hold On To Let Go.

Lees ook: Monique Westenberg geeft het goede voorbeeld met verdrietige foto op Instagram

Bron: NPO DWDD | Beeld: Videostill