Dat is lang geleden, zo is het met dé hunk van de jaren ’90: Mike Starink!

Wie kent Mike Starink nog?

Wie in de jaren ’90 zijn televisie wel eens aan had, kon eigenlijk niet om Mike Starink heen. De presentator en acteur was eigenlijk overal te zien. Hij begon met het presenteren van de Disney Club aan het begin van de jaren ’90 en vanaf toen nam zijn carrière een vogelvlucht.

Programma’s als The Lounge, Nachtsuite, Liefde op het eerste gezicht en Dier Enzo: noem het maar op of Starink presenteerde het. Daarnaast speelde hij een aantal gastrollen in diverse televisieseries; hij was te zien in onder andere SamSam, De Garage en Onderweg naar Morgen. In 2000 was Mike deelnemer aan het programma Big Brother VIPS, maar daarna werd het angstvallig stil rond zijn persoon. We hebben de afgelopen jaren eigenlijk helemaal niets gehoord over Mike, hoe zou het met hem gaan?

Achter de schermen
Als we naar zijn LinkedIn profiel kijken, gaat het Mike tegenwoordig behoorlijk voor de wind. Hij is niet meer op tv te zien, maar achter de schermen is hij nog steeds erg actief. Hij is eigenaar bij productiebedrijf In Beeld producties, een ’theaterproductie- en mediabedrijf waar creativiteit en doeltreffendheid centraal staan’. Daarnaast heeft Mike zich bezig gehouden met de PR voor succesmusical De Marathon. Kortom, hij zit niet stil! Hij is niet veel veranderd, nog steeds een knappe vent! Bekijk hier een up-to-date foto, wij vinden hem wel wat hebben van George Clooney… Toch maar weer een acteercarrière overwegen?

Nog meer ‘vergeten’ BN-ers zien? Check deze artikelen: 

Bron: Viva | Beeld: videostill