Ai! Date van Rob Verlinden in First Dates loopt érg hard van stapel

Rob Verlinden

Dat is ook de kijkers van het datingprogramma opgevallen

In First Dates Specials gaan BN’ers op zoek naar de liefde. Zondagavond zagen we hoe niemand minder dan Rob Verlinden (70) aanschoof in het ‘First Dates’-restaurant. Het was een match made in heaven, althans volgens zijn date. Die laat er geen gras over groeien, viel ook de kijkers van het datingprogramma op.

Vlinders

De date van Rob, die heel toevallig ook Rob heet, staat nog maar met één been in het restaurant en hij verklaart al de liefde aan de voormalig tv-tuinman. “Nu ik jou tref: dat vind ik echt super”, begint hij direct. “Ik ben ook heel eerlijk. Ik weet niet wat jij denkt, maar ik heb nu al vlinders in mijn buik.” Het gaat de tuinman echter allemaal te snel. “Dat is wel heel vlot”, zegt hij dan ook. Zijn date stelt hem daarop snel gerust: “Het zijn maar kleine vlindertjes hoor.”

Reacties

Niet alleen Rob Verlinden, maar ook de kijkers thuis schrikken van de snelle liefdesverklaring. “Rob (de niet-tuinman zeg maar) is wel heel vlot… Het zou mij best heel erg afschrikken”, schrijft iemand op Twitter. “Jeetje, Rob (de niet-tuinman), doe even rustig!”, tweet een ander. Toch zijn er ook mensen die het opnemen voor de niet-tuinman: “De date van Rob is volgens mij wel een lieve man.”

Een geslaagde match?

Uiteindelijk bleken Rob en Rob toch geen hemelse match te zijn. “Ik heb niet dat gevoel”, zegt de tuinman tegen zijn naamgenoot. Gelukkig zwemmen er altijd nog meer vissen in de zee!

Lees ook: Dit wil je zien: Rob Verlinden heeft opvallende nieuwe look

Bron: First Dates Specials | Beeld: Videostill First Dates Specials