Op déze datum is de finale van Een Jaar Van Je Leven te zien

een-jaar-van-je-leven verdienopdracht

Het is al bijna weer zover

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Een Jaar Van Je Leven van start ging, en dat betekent maar één ding: de finale is in zicht. Talpa heeft bekendgemaakt op welke datum we zullen zien wie er met de winst vandoor gaat. 

Elke dag kijken

Een Jaar Van Je Leven is de langstlopende spelshow van Nederland aller tijden, en wat genieten we ervan. Elke dag komt er weer een nieuwe aflevering online waarin er van alles gebeurt, en voor de grootste fans is er zelfs een livestream waarop we elke minuut van de dag kunnen meekijken wat er binnen de loods gebeurt. Kijkers leven massaal mee en twitteren er op los over het programma.

Finale

Toch nadert het programma nu het einde, en vallen er steeds meer kandidaten af. In de komende week zullen er ongetwijfeld nog meer eliminaties volgen, maar veel langer duurt het niet meer, want Talpa heeft bekendgemaakt dat de finale op 25 augustus plaatsvindt. Op die dag is er een extra lange uitzending ingelast, die van 19:30 uur tot 21:30 uur duurt.

Verder weten we nog niet veel over hoe de finale van Een Jaar Van Je Leven eruit gaat zien. Het zou zomaar kunnen dat de strijd tussen meer dan twee kandidaten wordt aangegaan. Er is al wel uitgelekt dat de familieleden van de finalisten bij de finale in of rondom de loods aanwezig mogen zijn. We zijn benieuwd!

 

Lees ook: Déze deelnemer krijgt een vrijstelling in Een Jaar Van Je Leven

Bron: Love Reality | Beeld: Een Jaar Van Je Leven