Soezen, speculaas en suikerbrood: op deze datum start een nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt

We moeten er nog even op wachten

Heel Holland Bakt is een van de populairste programma’s op tv en trekt elk seizoen weer miljoenen kijkers. Het is inmiddels alweer acht maanden geleden dat we Anna Yilmiz de zesde editie van de bakcompetitie zagen winnen. We moeten het dus alweer een tijdje zonder het programma stellen. Gelukkig komt daar verandering in, want Omroep MAX heeft bekend gemaakt wanneer André, Janny en Robèrt weer op de buis te bewonderen zijn.

Noteer de datum maar vast in je agenda!

Seizoen 7

Net als vorig jaar laat ook het nieuwe seizoen nog even op zich wachten. De eerste vijf seizoenen van het programma werden al in september uitgezonden, maar vorig jaar werd besloten Heel Holland Bakt in december te laten verschijnen. Dat was kennelijk een succes, want ook dit jaar is de bakwedstrijd weer vanaf december op de buis te bewonderen. Omroep MAX kondigt op de Facebookpagina van Heel Holland Bakt aan dat het programma vanaf zondag 15 december weer te zien is.

Thuisbakker

In het populaire programma zoeken André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven naar de beste thuisbakker van Nederland. Heel Holland Bakt is vanaf het eerste seizoen in 2013 al een groot succes en telt inmiddels zes seizoenen. De show trekt elk jaar weer een miljoenenpubliek en is dit jaar dus vanaf zondag 15 december te zien om 20.20 uur op NPO1.

Lees ook: Kijkers Chateau Meiland ontroerd door vertrek Caroline

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill