Op déze datum start een nieuw seizoen van Miljoenenjacht met Linda de Mol

miljoenenjacht

Noteer het in je agenda

Nog heel even geduld en dan is Linda de Mol weer terug op televisie met Miljoenenjacht. Een nieuw seizoen van het koffertjesprogramma gaat bijna van start. Wij vertellen je alvast welke datum je in je agenda kunt noteren. 

Miljoenen uitdelen

Vanaf zondag 3 september is het weer zover: dan is Miljoenenjacht weer wekelijks te zien op SBS 6. In het populaire programma krijgt één kandidaat, na een afvalronde met diverse quizvragen, de kandidaat om de welbekende gouden koffertjes een voor een te openen. Het is te hopen dat de hoge bedragen in het spel blijven, want dat maakt de kandidaat kans om heel veel geld te winnen of zelfs als miljonair de studio te verlaten. Wij zijn héél benieuwd hoeveel miljoenen Linda dit seizoen mag uitdelen.

Eerder op tv

Voor wie niet kan wachten om Linda weer te zien hebben we ook goed nieuws, want de presentatrice is een dagje eerder ook al op televisie te zien. Op 2 september start namelijk een nieuw seizoen van Ik hou van Holland. Dit seizoen neemt Linda het stokje van haar tijdelijke invaller Rob Kemps weer over. Het is voor het eerst dat Linda het spelprogramma weer zal presenteren sinds haar ‘sabbatical’.

In het gips

We hopen in elk geval dat Linda voor de start van twee nieuwe seizoenen weer op de been is. Vorig week heeft de presentatrice namelijk haar enkel gebroken, waardoor ze nu in het gips zit. “‘Ik weet niet wat het universum mij wil zeggen: misschien dat ik rust moet nemen?” zei ze daarover. Beterschap, Linda!

Lees ook: Dochter van Linda de Mol reageert op situatie met Jeroen Rietbergen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Miljoenenjacht/SBS