Dave Roelvink moet zwaar door het stof in tv-programma ‘Effe geen cent te makken’

Dave Roelvink

Na zijn dollemansrit moet Dave Roelvink op de blaren zitten

Afgelopen augustus werd Dave Roelvink (24) opgepakt nadat hij met drank op achter het stuur zat. Deze arrestatie gebeurde rond de tijd dat het nieuwe SBS6-programma ‘Effe geen cent te makken’ werd opgenomen. De uitzending waarbij Dave dit nieuws vlak na de arrestatie moest vertellen, werd gisteren in het tv-programma uitgezonden.

Zijn vader, Dries Roelvink, gaf aan zeer teleurgesteld te zijn in zijn zoon.

Onbegrijpelijke actie

In de uitzending is te zien dat Dave Roelvink voor het eten van de gelegenheid gebruikt maakt om zijn arrestatie aan zijn familie uit te leggen. De familieleden waren duidelijk aangeslagen na het nieuws. Stiefmoeder Honoria barste in tranen uit en ook vader Dries leek het erg moeilijk te hebben met de situatie. Zo vertelt Dries in de uitzending dat zulk nieuws over je kind krijgen niet niks is. “Je bent machteloos, woedend en in paniek.” Hij vraagt zich af wanneer Dave nou eindelijk zijn ‘wilde haren’ eens kwijtraakt. “Je bent al 24, wanneer stopt dit nou? Dit moet de laatste keer zijn. Ik ken je als een schat van een jongen, maar met je maffe acties lijkt het wel alsof je gestoord bent.” Honoria vindt Dave’s actie ook onbegrijpelijk: “Dan spoor je toch niet?”

Dave Roelvink

Zelf ziet Dave ook in dat hij op de blaren moet zitten. “Ik vind het echt onbegrijpelijk wat ik heb gedaan. Ik ben normaal ook iemand die dat echt niet doet, met drank op achter het stuur. Ik pak altijd een taxi.” Daarnaast lijkt hij zich te realiseren dat het allemaal ook heel anders af had kunnen lopen. “Ik weet niet of je ooit nog met jezelf kan leven als je een ander iets hebt aangedaan.” Laten we hopen dat Dave Roelvink zijn les hieruit heeft geleerd en zijn ‘wilde haren’ vanaf nu achter zich laat.

Bekijk hier het fragment waarin Dave zijn excuses aanbiedt aan zijn familie:

Lees ook: Roxeanne Hazes laat opvallende tatoeage zetten voor haar zoontje Fender

Dit bericht later lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: Videostill