Goede daad: Dave Roelvink geeft dakloze man volledige make-over

dave roelvink

Dave neemt de man mee naar de kapper en steekt hem in een nieuw jasje

Wie Dave Roelvink op Instagram volgt, heeft waarschijnlijk opgemerkt dat de realityster vaak met dezelfde dakloze man optrekt. De twee kunnen het goed vinden met elkaar. De 26-jarige Dave liet eerder op Instagram al weten dat hij iets extra’s voor zijn vriend wilde doen. Hij voegde daad bij woord en heeft zijn dakloze vriend een volledige make-over gegeven. 

Dakloos

“Jesse slaapt bij de opvang”, zei Dave eerder. “Hij is dakloos en heeft niks. Ik zie hem altijd in de buurt lopen en we nemen hem nu af en toe mee op pad. We gaan lekker een kappertje met hem doen en hem weer helemaal fris maken.”

Kapper

Zo gezegd, zo gedaan. De eerste stop was de kapper. Op zijn Instagram plaatst de Roelvinktelg hoe dat eraan toe ging. Eerst werden Jesses haren gewassen en geknipt en werd zijn baardje netjes bijgewerkt. Te zien is hoe de dakloze man duidelijk emotioneel in de spiegel kijkt.

Nieuwe outfit

Nadat de haartjes weer fris zaten, vond Dave dat zijn vriend een nieuwe outfit verdiende. Als je het doet, moet je het ook goed doen natuurlijk. Op het laatste filmpje is te zien hoe Dave en Jesse in matching outfits de winkel verlaten. Ook heeft Jesse twee goed gevulde tassen in zijn hand, dus wij denken dat de twee goed geslaagd zijn met shoppen.

Veel lof

Volgers van Dave zijn onder de indruk van zijn lieve daad én van de transformatie van Jesse. Zo wordt de actie van de realityster ‘legendarisch’ en ‘geniaal’ genoemd en krijgt hij complimenten als ’topper’, ‘een voorbeeld’ te horen. “Wat ben jij lief. God ziet dit ook. Je wordt gezegend”, schrijft iemand onder de video. Over de nieuwe look van Jesse is iedereen het eens: hij ziet er geweldig uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Homeless make-over ????

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Lees ook: Kijkers uiten kritiek op uitspraken Dave Roelvink over coronavirus bij Op1

Bron: Grazia, Instagram Dave Roelvink | Beeld: Videostill