Dave Roelvink rijdt peperdure Lamborghini van vriend total loss

De realityster kwam er gelukkig zonder kleerscheuren vanaf

Afgelopen maandagnacht was geen pretje voor realityster Dave Roelvink. De 26-jarige stapte in de peperdure Lamborghini van een vriend en reed ‘m vervolgens in de prak. Ondanks dat de auto total loss langs de weg te vinden was, kwam Dave er zonder kleerscheuren vanaf.

Enorm geschrokken

In de nacht van maandag op dinsdag reed Dave Roelvink achter het Max Euweplein in Amsterdam. De realityster verloor op deze locatie de macht over het stuur en knalde tegen de ingang van het Vondelpark op. Op de video die Dave op zijn Instagram deelde is te zien dat het een flinke klap moet zijn geweest.

Niks aan overgehouden

Op Instagram delen Dave en de eigenaar van de auto een video van de opgelopen schade. Op de video is te zien dat bij zowel de bestuurder- als de passagiersstoel de airbag is uitgeklapt. Onder de video van de auto schrijft Dave Roelvink: “Bedankt voor alle lieve berichten. Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.” Gelukkig lijkt de eigenaar van de Lamborghini de moeilijkste niet. Op Instagram schrijft hij bij de beelden van de kapotte auto: “Materiaal is vervangbaar en een leven niet.”

Lees ook: Je kat kan urenlang boos op je blijven nadat je dit doet

Bron: Shownieuws | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Sander Koning