De Bondgenoten-Wesley geeft update over zijn leven na het programma: ‘Het gaat supergoed met mij’

De Bondgenoten Wesley update

‘Ik heb stiekem een oogje op de cameravrouw’, geeft hij toe

Al eerder liet Donna uit De Bondgenoten weten dat haar relatie over en uit is. In de loods kon ze het daarentegen wel prima vinden met Wesley, wat ze in de buitenwereld ‘verder zouden uitzoeken’. Inmiddels heeft Wesley ook een update gegeven over zijn leven na de loods.

Mentale klap

Op zijn Instagram-account laat Wesley via een video weten hoe het nu met hem gaat. “Na de Bondgenoten ben ik weer aan het werk gegaan bij ons in de familie bakkerij. Ik sta weer heerlijk lekker op de markt en het leven gaat eigenlijk wel lekker, want ik kan weer genieten van die cappuccino’s, ik kan genieten van een lekker broodje en ik heb stiekem een oogje op de cameravrouw (Donna, red.).”

Ook vertelt Wesley dat hij na het programma best last heeft gehad van mentale problemen. “Maar met de juiste hulp ben ik daar weer goed uit aan het kruipen. Dus zoals jullie zien, gaat het supergoed met mij.” Goed om te horen!

Breuk

Donna liet al eerder weten dat haar relatie na het programma ten einde kwam. “Wat ik me niet gerealiseerd heb, wat ik me ook niet vooraf kon realiseren, is dat je echt verandert”, zo legde ze begin deze maand uit op haar socials. “In een relatie kan dat twee kanten op gaan. Bij was het echt gewoon andersom. En dan moet je keuzes gaan maken uiteindelijk. We hebben het nog wel geprobeerd. We hebben niet bij de eerste week gezegd: ‘We kappen ermee’. We wisten dat het moeilijk zou worden. Op een gegeven moment was het er gewoon niet meer en dan maak je de keuze om alleen verder te gaan. Dat is wel heftig.”

De vraag was dan ook meteen of Wesley ook een rol heeft gespeeld in de breuk tussen Donna en haar ex-vriend. “Ik snap de vraag, die vraag stelt iedereen. Het antwoord op je vraag is: Nee, dat is absoluut niet zo. In het huis niet, zeker niet. Het was echt op het moment dat ik thuis kwam dat mijn wereld was veranderd. Ik ben niet meer de persoon die ik was, ik heb andere behoeftes. Dat stukje is allemaal pas ontstaan na de loods.”

Wesley

Toch liet ze weten dat ze veel steun vond bij Wesley. “Ik zal de angel er maar even uit halen. Het is allemaal niet zo groot en zwaar. Inderdaad, het komt niet uit de lucht vallen, wij hebben het wel gewoon heel leuk samen. Iedereen zag natuurlijk ook wel dat we heel close aan het worden waren en dat we een hele goede vriendschap hadden en die hebben we nog steeds. We zijn nu aan het kijken wat dat precies is. Het is heel erg gezellig.” Ahw!

Lees ook: Afscheid nemen valt zwaar bij deelnemers Over de Oceaan

Bron: Love Reality | Beeld: De Bondgenoten videostill