Nederlands nieuwste tv-hit ‘De Luizenmoeder’ verbreekt kijkcijferrecord met 2,4 miljoen kijkers!

Ben jij al fan van nieuwe tv-programma De Luizenmoeder?

Het is je vast niet ontgaan dat de nieuwe AVROTROS-serie De Luizenmoeder heel wat in tv-kijkend Nederland heeft losgemaakt. Gisteravond was de derde aflevering van de populaire serie te zien op NPO 3 en dat leverde wat nieuwe records op, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. 

Maar liefst 2,4 miljoen mensen keken gisteren naar de hilarische juf Ank in De Luizenmoeder.

Records
De cijfers die onlangs bekend zijn gemaakt zijn buitengewoon hoog voor NPO 3. Op primetime wist geen een programma in de afgelopen tien jaar de twee miljoen te halen. Naast de cijfers van deze week verbrak het nieuwe tv-programma vorige week al de terugkijkrecords met de eerste en tweede aflevering. Maar liefst 1,2 miljoen mensen keken vorige week op een later tijdstip de tweede aflevering van de serie terug. Totaal komt het aantal kijkers daarmee dus al op zo’n 2,6 miljoen kijkers.

Top 25
Daarnaast scoort de nieuwe AVROTROS-serie als hoogst in de kijkcijfer top 25 van zondag. Het programma trekt nog meer kijkers dan het NOS-journaal van 20:00 (2,3 miljoen kijkers) én Studio Sport Eredivisie (2,3 miljoen). Bij de overige tv-programma’s gisteravond op primetime wist Door het hart van China op NPO 2 zo’n 1,8 miljoen kijkers te trekken en deed de terugkeer van Zondag met Lubach het bijzonder slecht met 1,1 miljoen kijkers.

Lees ook: Nieuw: Leonie ter Braak laat ontroerende verhalen achter Marktplaats-advertenties zien

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill