Eerste aflevering De Luizenmoeder scoort met torenhoge kijkcijfers


Het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder is een groot succes

Het tweede seizoen van de populaire AVROTROS-serie De Luizenmoeder ging gisteravond van start. Het eerste seizoen bleek vorig jaar een grote hit te zijn. Het aanstekelijke lied ‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent’, kwam gisteravond opnieuw helemaal tot zijn recht.

Bijna vier miljoen mensen keken gisteren naar de eerste aflevering van De Luizenmoeder.

Kijkcijfer record

De NPO-serie lijkt hiermee direct alle records te verbreken, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De hilarische uitspraken van juf Ank zorgden opnieuw voor een hoop commotie op Twitter. Na het populaire lied uit seizoen één, kwam er gisteren in de eerste aflevering van seizoen twee een nieuw lied bij: ‘Brand, brand, brand er is niks aan de hand!’. Ook gedroeg Ursula zich wederom als een volslagen curlingouder (een ouder die zijn kind voor alles wil beschermen).

Bekijk hieronder het fragment van het nieuwe aanstekelijke lied:

De Luizenmoeder

De nieuwe leerling, Achmed, in de klas van juf Ank bleek nog wel voor de meest ongemakkelijke momenten te zorgen. De grappige inhakers op Achmed verschijnen binnen mum van tijd op Twitter. Zo schrijft een: “Mijn collega Achmed kan zich morgen beter ziek melden”. En een ander zegt: “Achmed krijgt het de komende weken lastig op het werk.”

Lees ook: Bizar: bij aankoop van dit huis krijg je de bewoners erbij

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda Nieuws | Beeld: videostill