De Oranjes halen dit jaar alles uit de kast tijdens de kerstdagen

de Oranjes kerstdagen kerstboom paleis Huis ten Bosch

Dit is hoe de Oranjes dit jaar de kerstdagen vieren

Sinterklaas is nog maar net het land uit en heel Nederland staat klaar om het kerstboom op te tuigen. Ook de Oranjes pakken dit jaar flink uit voor Kerstmis. De koninklijke familie kijkt dit jaar niet tegen een bescheiden kerstboompje aan. Voor paleis Huis ten Bosch waar de familie dit jaar voor het eerst de kerstdagen doorbrengt, is namelijk maar liefst een 9 (!) meter hoge kerstboom opgetuigd.

Het Koninklijk Huis heeft een video gedeeld van het optuigen van de kerstboom.

Kerstboom paleis Huis ten Bosch

Dankzij de komst van social media laat de koninklijke familie steeds meer van zichzelf zien. Zo ook het optuigen van de spectaculaire kerstboom van maar liefst 9 meter is dit jaar in een timelapse video op YouTube gedeeld. De hoge kerstboom is pal voor paleis Huis ten Bosch geplaatst. Dit jaar vieren de Oranjes voor het eerst Kerstmis in dit paleis.

Kerst met de koninklijke familie

Vanaf begin jaren 60 deelde de koninklijke familie openlijk op televisie hoe Kerstmis gevierd werd. Tegenwoordig laten de Oranjes geen hordes cameraploegen meer binnen in het paleis, behalve natuurlijk tijdens de jaarlijkse kersttoespraak van koning Willem-Alexander. Op social media horen en zien we wél steeds meer terug van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en het gezin. De voorbereidingen voor de kerstdagen zijn in volle gang, dus wellicht zien we komende tijd nog meer van de Oranjes terug op social media.

Kerstviering in Argentinië

Om het jaar viert de familie de kerst in Argentinië. Dit jaar was het opnieuw tijd om naar Argentinië af te reizen. Vanwege de intrek in paleis Huis ten Bosch, hebben de Oranjes ervoor gekozen om dit jaar in Nederland te blijven. De moeder van koningin Máxima is op het moment ook in Nederland, waarschijnlijk vanwege de zestiende verjaardag van prinses Amalia vorige week. Verwacht wordt dat de moeder van Máxima in Nederland blijft tot en met de kerstdagen om gezamenlijk in paleis Huis ten Bosch Kerstmis te vieren.

Lees ook: 8x de mooiste rode outfits van koningin Máxima

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube