De Oranjes dansen erop los tijdens bezoek aan Aruba

oranjes

Máxima, Amalia en Willem-Alexander laten zien wat ze in huis hebben

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en Amalia zijn op dit moment bezig met een officieel bezoek aan de Cariben. Op dit moment zijn ze in Aruba, en daar werd gisteren tijdens een carnavalsoptocht van alles uit de kast gehaald door de royals. Tijdens het Bon Bini Festival in Oranjestad gooit het koningspaar de heupen flink los. 

Bon Bini Festival

Het Bon Bini Festival wordt in Aruba wekelijks georganiseerd voor bezoekers van het eiland die kennis willen maken met de cultuur door middel van muziek, dans en kunst. Máxima, Willem-Alexander en Amalia dansten vrolijk terug van een carnavalsshow naar hun bus richting het hotel. Onderweg werden zij vergezeld door luide muziek en een feestelijk gezelschap aan uitbundig geklede dansers en danseressen.

Losse heupjes

Je kan de koningin wel uit het dansen halen, maar het dansen niet uit de koningin: dat is al vaker gebleken. Ook tijdens de optocht in Aruba laat de koninklijke familie zich van hun feestelijke kant zien. Voorop ging onze eigen koningin, hand in hand met de lokale danseressen. Met haar sierlijke dansmoves bewees Máx hier opnieuw dat ze alles behalve een muurbloempje is.

Toch was niet zij degene die ons de mond deed openvallen: WimLex volgde haar, en voelde zich overduidelijk helemaal in zijn nopjes. De koning ging flink los, terwijl omstanders hem aanmoedigden. Zo hebben we je nog niet vaak gezien, Willem! En natuurlijk was daar Amalia – voor de gelegenheid ook in een bijzonder fleurige outfit gestoken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Door naar Curaçao

Het koningspaar werd gevolgd door oudste dochter Amalia. Ook zij was zichtbaar aan het genieten, alhoewel haar dansmoves iets ingetogener waren dan die van haar uitbundige ouders. Het Bon Bini Festival was de laatste activiteit voor de royals op Aruba. Vandaag vertrekt de familie naar hun derde bestemming van de kennismakingsreis van prinses Amalia: Curaçao. Enjoy!

Lees ook: Dr. Phil stopt na 21 seizoenen met eigen show

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress, Instagram