Het populaire tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ wordt straks opgevolgd door déze nieuwe talkshow

De nieuwe talkshow zal in de tweede helft van dit jaar te zien zijn

Het is voor het eerst dit jaar dat de makers van De Wereld Draait Door (BNN-VARA) ervoor gekozen hebben om slechts zes maanden uit te zenden. Dit betekent dat er voor de tweede helft van het aankomend jaar elke werkdag om 19:00 uur een ander tv-programma uitgezonden zal moeten worden op NPO 1. En welk tv-programma dit is? Dat is zojuist bekend gemaakt!

Een vrouw met haar eigen talkshow zal het populaire tv-programma gaan opvolgen.

Talkshow

Niemand minder dan Margriet van der Linden (48), bekend als presentatrice van Moltalk en Zomergasten zal op het tijdslot van De Wereld Draait Door met een eigen talkshow komen. Het is nog niet duidelijk wanneer de talkshow precies van start zal gaan, maar er wordt vermoed dat eind april de eerste aflevering te zien zal zijn. Naast haar werk als presentatrice was Margriet van der Linden ook hoofdredacteur van Opzij.

Geen kopie

Toen duidelijk werd dat De Wereld Draait Door dit jaar slechts zes maanden op NPO 1 te zien zou zijn, werd het voor de voorzitter van de NPO, Shula Rijxman direct duidelijk dat ze een vrouw als vervanger van Matthijs van Nieuwkerk zou willen. “Margriet is de beste kandidaat op die plek. Ze doet het goed op tv. Als presentatrice van Moltalk was ze een groot succes”, aldus Rijxman. De talkshow van KRO-NCRV moet zeker geen kopie worden van DWDD. Wat voor programma het dan wél wordt? Daar moeten we helaas nog even op wachten, want de exacte inhoud van de talkshow zal later pas onthuld worden.

Lees ook: Veel commotie gisteren om ‘wraakactie’ van buurman in ‘De Rijdende Rechter’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Volkskrant | Beeld: videostill, BNN-VARA gemist