‘De Zwakste Schakel’ is terug van weggeweest en dit vonden de kijkers ervan

Gisteravond was ‘De Zwakste Schakel’ weer op de Nederlandse tv te zien

Het is inmiddels vijftien jaar geleden sinds De Zwakste Schakel op de televisie werd uitgezonden. En ja, we horen je denken: zó lang geleden alweer? Na al die jaren werd gisteravond op RTL4 weer een nieuwe reeks van het populaire programma uitgezonden. Ditmaal met als presentatrice Bridget Maasland. Tv-kijkend Nederland had na afloop veel te zeggen over de uitzending van gisteravond.

Heb jij gisteren naar De Zwakste Schakel gekeken?

Jeugdsentiment

In De Zwakste Schakel probeerden gisteravond negen kandidaten een mooi geldbedrag binnen te slepen. Al tijdens de start van het quizprogramma stroomden de tweets over de uitzending binnen. Veel kijkers vonden het een geweldig jeugdsentiment, maar andere kijkers waren er wat minder over te spreken. 

Chaiza Mourali vs. Bridget Maasland

Chazia Mourali die drie jaar lang het programma presenteerde wordt dit nieuwe seizoen vervangen door Bridget Maasland. Chazia stond bekend om de ijzige manier waarop ze met de kandidaten in het programma om ging. De bekende oneliner van Chazia: ‘Jij bent de zwakste schakel. Tot ziens’, werd door Bridget iets aangepast. Zij sluit af met ‘daag’ wanneer een kandidaat naar huis wordt gestuurd.

Kijkcijfers

Maar liefst 603.000 mensen zaten gisteren aan de buis gekluisterd toen De Zwakste Schakel opnieuw werd uitgezonden. De meningen waren verdeeld, want sommigen vonden dat Bridget Chaiza te veel na deed. Anderen vonden Bridget juist geknipt voor de rol.

Bekijk hier de volledige aflevering van De Zwakste Schakel terug.

Lees ook: Marieke Elsinga reageert op relatiegeruchten over haar en Mattie Valk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: Videostill, RTL XL