Deze B&B Vol Liefde-ster is binnenkort te zien in Chateau Meiland VIPS

Meilandjes

Ze gaat samen met niemand minder dan Patty Brard bij de familie op bezoek

Na ‘wijnen, wijnen, wijnen’ en ‘klussen, klussen, klussen’ in eerdere seizoenen, stellen de Meilandjes dit keer hun pension in Noordwijk open voor BN’ers. Enne, daar kunnen we binnenkort een heel leuk duo verwachten!

Spin-off

In het vorige seizoen stond de verbouwing van het pension in Noordwijk centraal en nu kunnen kijkers zich vermaken met een speciale spin-off, Chateau Meiland VIPS. Hierin gaan bekende Nederlanders het verblijf in Noordwijk onveilig maken en worden er steeds twee BN’ers in de watten gelegd. De lachspieren worden dus weer flink op de proef gesteld!

Gisteravond waren Caroline van der Plas en John de Bever al in de eerste aflevering van het programma te zien. En binnenkort kunnen we nog een olijk duo in het programma verwachten.

B&B Debbie en Patty Brard

Niemand minder dan B&B Vol Liefde-Debbie en Patty Brard gaan langs bij de Meilandjes. Een heerlijke combinatie, dus dat zal vast erg gezellig worden. Zo zouden Martien en Montana samen met Debbie een dagje gaan shoppen in een brocante en wordt Patty samen met Maxime aan het werk gezet in een dierenasiel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patty Brard (@pattybrard)

In een eerder Instagram bericht van Patty werd duidelijk dat de twee het erg naar hun zin hebben gehad in Noordwijk. ”Thanx voor de verwennerij at Code Rosé in Noordwijk”, schreef ze bij een vrolijke foto van de groep samen. Dat belooft een gezellige aflevering te worden! Ga jij kijken?

Lees ook: B&B Vol Liefde-Marian heeft een nieuwe liefde

Bron: Love Reality, Instagram @pattybrard | Beeld: NL Beeld

Array