Déze bewoner heeft Een Jaar Van Je Leven verlaten na eliminatieopdracht

eliminatieopdracht

Ook weten kijkers al wie ze er de volgende keer uit willen hebben

Omdat er de laatste tijd steeds meer deelnemers Een Jaar Van Je Leven verlieten wegens privéomstandigheden, zou je bijna vergeten dat er ook nog eliminatierondes bestaan in het spel. En voor zo’n eliminatie was het afgelopen dinsdag weer tijd. De meningen van de deelnemers wisselden tussen twee mede-bewoners: Esther en Imaddidin. Deze twee moesten dus tegen elkaar gaan strijden om een eliminatie te voorkomen.

Eliminatieopdracht

De eliminatieopdracht bestond uit algemene kennisvragen, waarbij Esther het spits mocht afbijten. Maar jammer genoeg had ze de vraag fout, waardoor ze geen stap naar voren mocht nemen. Imaddidin had zijn vraag echter wel meteen goed, waardoor zijn kans op de overwinning een stukje groter werd. Helaas beantwoordde hij zijn laatste vraag fout, waardoor de beurt weer naar Esther ging én mocht zij Imaddidin’s plek innemen.

Toch bleek dat maar van korte duur aangezien Esther het woord ‘sperzieboon’ niet kon spellen. Zo ging dat nog een tijdje door totdat Imaddidin de een-na-laatste vraag fout beantwoordde. Aan Esther de taak om de laatste en beslissende vraag te beantwoorden. Helaas wist ze deze niet goed te beantwoorden, waardoor Esther het spel verloor en ze de loods dus definitief heeft moeten verlaten.

Babette

En terwijl Esther nog maar net de poortdeuren achter zich dicht heeft geslagen, zijn de kijkers het er unaniem over eens dat Babette de volgende is die de loods moet verlaten. Hoewel de deelneemster aan het begin van het programma nog erg geliefd was door de kijkers, is dat in een klap omgeslagen. Zo zijn de kijkers de psychologische praatjes en roddels van de Brabantse zat. Is Babette de volgende die de pisang is tijdens een eliminatieopdracht?

Lees ook: EJVJL-Mexx over eerste indruk van Martin: ‘Knapperd’

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill