Deze BN’er wordt binnenkort geroast in The Roast op Comedy Central

famke

The Roast op Comedy Central keert binnenkort terug en deze BN’er is de pineut

Spannend nieuws voor Famke Louise! De zangeres zal binnenkort namelijk worden geroast in The Roast of Famke Louise op Comedy Central, dat maakte ze vandaag bekend op Instagram. Het is voor het eerst dat een vrouw het lijdend voorwerp is in de show.

Roast

Comedy Central heeft weer iemand gevonden die zich wil laten roasten op televisie. Niemand minder dan Famke Louise zal zich binnenkort aansluiten bij het selecte groepje BN’ers die dit eerder aandurfden. Vorig jaar werd Hans Klok nog geroast, en daarvoor stonden onder meer GordonAli B en Johnny de Mol al eens centraal. Famke mag zich tevens de eerste vrouwelijke roastee noemen.

Van goeden huize komen

“Eindelijk mag ik het bekendmaken?!” schrijft Famke op Instagram bij een promovideo. De zangers maakt ook bekend wanneer we de show kunnen bekijken. “Kijk 16 januari om 20:30 uur naar de Comedy Central Roast of Famke Louise!” Wij hebben het meteen genoteerd!

Behalve de datum is er nog maar weinig bekend. Wat wel duidelijk wordt, is dat Peter Pannekoek een van de roasters zal zijn. Hij is al druk bezig met de voorbereidingen. “Ik moet nog even uitzoeken wie ze is en of ze ooit iets heeft gepresteerd, maar ik had gewoon belachelijk veel zin om te roasten, want het is te lang geleden“, aldus de grappenmaker. Famke zelf legt de lat hoog. “Ik heb het allemaal al gehoord. Deze roasters moeten van goeden huize komen om me te verrassen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Op de vlucht

Naast de roast staat er nog een spannend avontuur op Famke te wachten. Samen met lover Denzel Slager zal ze komend seizoen namelijk te zien zijn in Hunted VIPS. Famke was onlangs nog te zien in het speciale Halloween-seizoen van De Verraders en Denzel gaat momenteel tot het uiterste in Special Forces VIPS, en nu staat er dus weer een spannende uitdaging op het koppel te wachten! In het programma moeten bekende Nederlanders namelijk uit handen blijven van een opsporingsteam. Dit keer kunnen ze ‘m echter samen aangaan.

Lees ook: Famke Louise openhartig over omstreden COVID-uitspraken

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram