Deze BN’ers doen mee aan het nieuwe seizoen van De slimste mens

De slimste mens

Wie gaat Rob Kemps opvolgen?

De Slimste Mens komt terug. Vorig seizoen ging Snollebollekes-zanger Rob Kemps er met de winst vandoor. Wie dit jaar de populaire kennisquiz gaat winnen? Misschien wel één van de volgende BN’ers. Want KRO-NCRV heeft de deelnemers van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. 

Nieuwe deelnemers

Het is alweer het achttiende seizoen van De Slimste Mens dat op het punt van beginnen staat. Ook dit keer staat er weer een groep BN’ers klaar om te laten zien hoeveel kennis ze hebben. In de eerste aflevering gaan cabaretier Bert Visscher, schrijfster en presentatrice Daphne Deckers en First Dates-gastheer Sergio Vyent de strijd met elkaar aan. Anders bekende gezichten die we dit seizoen voorbij zien komen zijn sportjournalist Barbara Barend, cabaretier Marc-Marie Huijbregts, zangeres Ellen ten Damme en cabaretier Najib Amhali.

Kijkcijferrecords

Met een divers deelnemersveld belooft het weer een spannend seizoen te worden. Maar gaat het de records van vorig jaar verbreken? Het zeventiende seizoen was namelijk de meeste succesvolle tot nu toe. Het programma verbrak diverse kijkcijferrecords. In de finaleweek werd er zelfs iedere dag een nieuw record gevestigd. De grande finale trok maar liefst 3,2 miljoen mensen. Rob Kemps ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van De slimst mens is vanaf 12 juli te zien bij KRO-NCRV op NPO2. Philip Freriks neemt de presentatie van het programma wederom op zich. En hij wordt ook dit seizoen weer bijgestaan door jurylid Maarten van Rossem.

Lees ook: Zo ziet de knappe vriendin van Snollebollekes’ Rob Kemps eruit

Bron: Shownieuws | Beeld: KRO-NCRV