Deze celebrities zijn eigenlijk familie van de Britse royals

Meghan Markle is een verre bloedverwant van prins Harry

Acteurs, actrices, zangeressen en zangers die het gemaakt hebben, worden elke dag behandeld als royals. Maar wist je dat sommige celebrities bloedverwanten zijn van de Britse koninklijke familie? Deze A-list sterren zullen hoogstwaarschijnlijk niet op de thee gaan bij koningin Elizabeth, maar ze kunnen in elk geval wel vertellen dat ze een deel uitmaken van de geschiedenis.

Deze celebrities zijn verre familieleden van de koninklijke familie. 

Meghan Markle

Op 19 mei 2018 gaf Meghan Markle het jawoord aan prins Harry. Ze gaan nu als man en vrouw door het leven, maar eigenlijk zijn ze in de verte ook familie. De hertogin is namelijk een bloedverwant van Edward III. Edward mocht zichzelf van 1327 tot 1377 de koning van Engeland noemen. Hierdoor zouden Harry en Meghan neef en nicht van elkaar zijn in de vijftiende graad. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? @meghanmarkle_official at The Field of Remembrance at Westminster Abbey in London two days ago ?

Een bericht gedeeld door Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) op

Hilary Duff

Ook Hilary Duff heeft Engelse roots. De Lizzie McGuire-actrice is – net als Meghan Markle – een verre bloedverwant van Edward III. Hierdoor mag ze zichzelf een nicht van koningin Elizabeth noemen in de achttiende graad.

Ellen DeGeneres

Talkshowhost Ellen was benieuwd naar haar familiegeschiedenis en huurde daarom een bedrijf in Boston in om die geschiedenis in kaart te brengen. Zo kwam Ellen erachter dat ze – net als Kate Middleton-  een verwant is van Sir Thomas Fairfax en zijn vrouw, Agnes Gascoigne. Het tweetal leefde begin 1500 in Engeland. Ellen en Kate zijn nichten van elkaar in de vijftiende graad.

Beyoncé

Beyoncé heeft – dankzij haar vele muzikale prestaties – de bijnaam Queen B gekregen. Beyoncé wordt in de muziekindustrie gezien als een heuse royal, maar is dat ook daadwerkelijk een beetje. De zangeres stamt namelijk af van Henry II. Dat betekent dat de entertainer een nicht van koningin Elizabeth is in de 25ste graad.

kate

Lees verder op de volgende pagina.


Pagina 1/2