Deze deelnemer uit B&B Vol Liefde is vader geworden

B&B Vol Liefde

Beschuit met muisjes!

Een deelnemer die twee jaar geleden meedeed aan het welbekende programma B&B Vol Liefde is vader geworden. In 2021 begon Melvin aan zijn liefdesavontuur door te schrijven naar een voormalig B&B eigenaresse. Hij probeerde het hart van Debbie uit Italië te veroveren, maar helaas is hem dit niet gelukt. Gelukkig vond hij snel de liefde bij Valesca. Samen zijn zij trotse ouders geworden.

Meisje

Op Instagram maakt Melvin vol trots bekend dat hij en Valesca op dinsdag 13 juni 2023 ouders zijn geworden van een prachtige dochter. In zijn story laat hij weten dat het meisje de naam Sofia Helena Hapke heeft gekregen, waarbij een schattige foto van de kleine spruit te zien is. De baby is iets eerder dan verwacht, aangezien Valesca pas in juli was uitgerekend.

Debbie

Overigens heeft ook Debbie inmiddels de liefde gevonden. Zij bekroonde haar relatie met Vincenzo eind april met een zoontje: de kleine Giuseppe. Waar de Amsterdamse dame voorheen bekend stond als ‘ice queen’, is ook zij inmiddels helemaal gelukkig.

Zwangerschapsaankondiging

Melvin en Valesca kondigden de zwangerschap aan op eerste kerstdag met: “Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle all the way. Oh what fun, it is to say there’s a baby on the way!” Wij feliciteren Melvin en Valesca met de geboorte van Sofia. Veel geluk gewenst!

Lees ook: Babynieuws! Er is een B&B Vol Liefde-baby op komst

Bron: Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde