Deze Luizenmoeder-actrice is binnenkort in GTST te zien

luizenmoeder actrice

Hoe leuk!

Het zijn niet alleen de GTST-acteurs die in Meerdijk verblijven, want soms duikt er plotseling een nieuw gezicht op. Ditmaal een BN’er die we nog niet eerder in de soapserie hebben gezien, maar wel in een andere bekende Nederlandse serie.

Nieuwe rol

Niemand minder dan Rian Gerritsen maakt binnenkort haar opwachting in Goede Tijden, Slechte Tijden. Rian kun je ook wel kennen van haar rollen in de populaire series De Luizenmoeder en Five Live. Volgende week zal Rian te zien zijn in de soapserie, waar ze de rol van Gabrielle Rensema op zich zal nemen. Op Instagram liet de actrice stiekem al doorschemeren dat ze weer een nieuwe rol te pakken had.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rian Gerritsen (@riangerritsenactrice)

Reacties

Volgers van Rian vinden het leuk om haar weer op de buis te zien binnenkort. “Hey wat leuk! zien we je ook weer eens”, schrijft een volger. En: “Veel succes”, laat een andere volger achter in de comments. Rian is te zien in de aflevering die op 7 februari op de buis verschijnt. Maar kijkers die de serie op Videoland bingen hebben al een glimp van haar kunnen opvangen in de vooruitblik.

Overigens is Rian niet de enige BN’er die haar opwachting maakt in de serie, want sinds kort zijn ook acteurs Thijs Boermans en Tyeppe Troost te zien in de soap.

Lees ook: Enorme tegenslag voor Lee Towers, zanger breekt heup

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Brunopress