Deze MAFS-kandidate hoopte dat haar man zou terugkrabbelen

ginger

Zelf twijfelde ze namelijk ook enorm over haar deelname

Het huidige seizoen van Married At First Sight is in volle gang, maar het vorige seizoen – de Match or Mistake editie – zit nog vers in ons geheugen. Een van de kandidaten uit vorig seizoen was Ginger. Zij trouwde met Ollie. Maarre, eigenlijk hoopte Ginger dat haar match destijds niet kwam opdagen.

Grap

Ginger trouwde vorig seizoen met Ollie en was daarna nog zes maanden met hem samen. Helaas hebben de twee er na zes maanden alsnog een punt achter gezet. In een Q&A op Instagram beantwoordde Ginger onlangs een aantal vragen over haar deelname aan het programma. Ze vertelt onder meer hoe ze op het idee is gekomen om mee te doen aan MAFS.  “Heel eerlijk… Het begon een beetje als een grap”, vertelt Ginger. “Ik heb heel lang gedacht dat ik toch wel weer zou afzeggen tot ik ineens te horen kreeg dat ze een hele leuke match voor me hadden.”

Twijfels

De twijfel bleef echter aanwezig. “Ik heb ook tot de dag voor het huwelijk gehoopt dat degene waar ik mee zou trouwen zou afzeggen. Maar dit gebeurde niet. (Fun fact: Andersom had hij (Ollie, red.) dat ook).” Uiteindelijk besloten ze beiden om het avontuur toch aan te gaan en waren ze na de opnames dus nog een poos samen. “We hebben 6 maanden de tijd van ons leven gehad met elkaar maar soms is dat niet genoeg”, vertelde Ginger destijds over de breuk.

Lees ook: Spannend! Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Married At First Sight

Bron: Love & Reality | Beeld: MAFS