Deze Onderweg naar Morgen-actrice is binnenkort ook te zien in GTST

pamela-teves

Wat leuk!

Goed nieuws voor alle fans van Onderweg naar Morgen (ONM). Binnenkort komt er namelijk een bekend gezicht naar Meerdijk. Niemand minder dan Pamela Teves is aan de cast toegevoegd van Goede Tijden Slechte Tijden

Onderweg Naar Morgen

Pamela Teves (72) werd bekend bij het grote publiek door haar rol als Bettina Wertheimer in Onderweg Naar Morgen. Hier maakte ze als ziekenhuisdirectie het leven zuur van een hoop mensen. Sinds het begin van de serie, op 3 januari 1994, was Pamela al te zien in de serie. Helaas viel in 2010 het doek voor ONM, en daarmee ook de soapcarrière van de actrice.

‘Tijd is gevlogen’

Op Facebook deelt de actrice het goede nieuws zelf. In een bericht laat ze niet alleen weten dat ze een rol heeft, maar ook dat de opnames er zelfs alweer bijna opzitten. Ze schrijft in haar bericht: “Ben bezig aan mijn laatste week van opnames voor GTST. De tijd is gevlogen!”

Debuut in Meerdijk

GTST heeft aan RTL Boulevard ook bevestigd dat Pamela binnenkort in de serie te zien is. Volgens hen gaat het om een ‘kleine gastrol’. Fans hoeven overigens niet lang te wachten, want de serie met daarin Pamela verschijnt deze week op Videoland. Daarmee is haar debuut in Meerdijk een feit.

Op het witte doek

Hoewel de actrice al enige tijd niet in een soap te zien was, was ze nog wel veel te zien op het witte doek. Zo was ze te zien in De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje, samen met onder andere Martien Meiland. Ook speelt ze in de film Casa Coco, die 10 november 2022 in première gaat. Kortom, we zijn nog lang niet van Pamela af.

Lees ook: Martien Meiland heeft lachers op zijn hand in Chateau Bijstand

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress