Deze programma’s kijkt Roos van Kopen Zonder Kijken zelf graag

Roos Kopen Zonder Kijken

Haar favoriete programma’s hebben natuurlijk te maken met huizen

Kopen Zonder Kijken is een populair programma onder de Nederlandse kijkers. De zoektocht naar een huis én de aankoop daarvan wordt volledig uit handen gegeven in het programma. De huizen worden verbouwd, opgeknapt en ook stylist Roos laat de stellen verbluffen met een metamorfose in het interieur. Maar wat zijn Roos haar eigen favoriete woonprogramma’s? Wij vertellen je het!

Buitenlandse shows

Aan RTL Boulevard vertelt Roos Reedijk (47) waar ze zelf het liefst naar kijkt. Haar favorieten zijn voornamelijk buitenlandse shows, zoals L’Agence L’Immobilier de luxe en Famille. In deze serie koopt de makelaarsfamilie Kretz uit Parijs de duurste huizen in Frankrijk. Maar ook de Amerikaanse versie hiervan ‘Buying Beverly Hills‘ is één van haar favorieten. Bij dit programma kun je binnenkijken bij de meest dure huizen van een vastgoedbedrijf in Los Angeles. En zeg nu zelf, dat is toch heerlijk om naar te kijken?

Make-over huizen

Maar waar Roos het allerliefst naar kijkt, zijn de make-over huizen. “Van het bezichtigen en kopen van een huis, plannen maken voor een verbouwing tot het opknappen en stylen daarvan. De kijker is nieuwsgierig en enthousiast en dat is de reden waarom deze woonprogramma’s zo razend populair zijn.” Stay Here is het make-over programma waar Roos graag naar kijkt. “Hierin gaan een makelaar en stylist kijken hoe ze een Airbnb het beste kunnen opknappen. Tenslotte kun je met deze serie leuke vakantieadresjes vinden.”

Lees ook: Deze deelnemer vertrekt uit Een Jaar Van Je Leven

Bron: Love Reality | Beeld: NL Beeld